Nečekané! Návrat Meghan ke staré lásce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Nečekané! Návrat Meghan ke staré lásce

Harry a Meghan
Harry a Meghan (archiv Blesku)

Stále častěji se v souvislosti se Sussexy skloňuje téma manželské krize, která má být pro královský pár fatální a to znovu otevírá prostor pro to, aby se Meghan vrátila ke svému dávnému životu, jehož nedílnou součástí bylo i vedení osobního blogu Tig. Podle všeho si na něj nyní zakoupila i ochrannou známku...

Všechny nitky tak vedou k přesvědčení, že se Meghan brzy vrátí k publicistické činnosti a se svými sledujícími se podělí o svoje nejhlubší soukromí tak, jako to dělávala v letech 2014 až 2017, tedy než se potkala s princem Harrym a byla nucená činnost ukončit. 

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Není pochyb o tom, že Tig by patrně strhnul davy. Meghan by si zcela jistě nebrala servítky a odhalila by ještě více pikantních detailů ze života za zdmi monarchie. Svými surovými názory totiž bývala pověstná.

Dokonce se vyjadřovala i na adresu vévodkyně Kate (41) stran její pompézní svatby s tím, že také vždycky toužila stát se princeznou, ale tou opravdovou, ne zamilovanou Popelkou. „A některým dospělým ženám tahle dětská fantazie zůstává. Jen se podívejte na pompu a všechny okolnosti kolem královské svatby. A ty nekonečné debaty o princezna Kate,“ cituje například úryvek z blogu deník Blesk. 

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.