Harry přijede do Británie na výročí Alžbětiny smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Harry přijede do Británie na výročí Alžbětiny smrti!

Princ Harry
Princ Harry (Foto ČTK/AP, Getty Images)

Potvrzeno: Princ Harry (38) se podle deníku Daily Mail opravdu vrátí do Spojeného království vpředvečer prvního výročí královniny (†96) smrti, které připadá na 8. září.

LONDÝN (so) – Potvrzeno: Princ Harry (38) se podle deníku Daily Mail opravdu vrátí do Spojeného království vpředvečer prvního výročí královniny (†96) smrti, které připadá na 8. září. Bude se ale věnovat výhradně charitativním akcím; neplánuje se setkat s otcem, králem Karlem III. (74), ani s bratrem, princem Williamem (41).

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Nedojde tedy zřejmě k tolik očekávanému udobření královské rodiny, jak se spekulovalo. Každopádně s ním z Los Angeles nepřicestuje ani jeho problematická choť Meghan (42), což jen upevňuje zvěsti, že pár prožívá těžkou manželskou krizi. U příležitosti výročí Alžbětiny smrti neplánuje Buckinghamský palác ani Británie žádné oficiální akce.

Zapomněl Karel na syna Harryho?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
25. 8. 2023 • 11:48

Tak oni žádné oficiální akce k úmrtí královny nebudou a vnuk podpantoflák přijede do Británie na její výročí, s rodinou nebude, otázka je proč tam tedy vůbec jede. To je na hlavičku, ten náhradník je opravdu tupý. Bude rozdmýchávat negativní energii proti bráchovi a tátovi, ten je snad smyslu zbavený, já tomu nerozumím. Divné, neupřímné, stresující pro všechny bez smyslu, jen škodit..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.