Co se děje s Meghan? Antistresová náplast na levém zápěstí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co se děje s Meghan? Antistresová náplast na levém zápěstí

Meghan a Harrymu se příliš nedaří...
Meghan a Harrymu se příliš nedaří... (Foto Profimedia.cz, Facebook)

Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markleová (42) zjevně není ve své kůži. Ve čtvrtek se objevila v kalifornském Montecitu, kde s princem Harrym bydlí, a nešlo si nevšimnout antistresové náplasti na jejím levém zápěstí. Náplast dostupná za 4 dolary (asi 88 korun) má podle výrobce zabraňovat úzkostem pozitivním působením na parasympatický nervový systém, který v těle řídí imunitní funkce, trávení, a také budování a opravy tkání.

S podivem bylo i Meghanino oblečení: ačkoliv se teploty v Los Angeles a okolí během dne dosahovaly až 28 °C, Meghan si vyšla ve vlněném kabátu a s kašmírovou šálou.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Od krachu ke krachu...

Za psychickou nepohodou by mohly stát neúspěchy, které Meghan a manžela Harryho (38) v poslední době potkaly: společnost Spotify vypověděla smlouvu na podcast Archetypes za 20 milionů dolarů (438 milionů korun) po pouhé jedné sezoně, a nevyšla ani spolupráce s Netflixem: ten měl zrušit kontrakt za 110 milionů dolarů (přes 2,4 miliardy korun) a zamítnout několik projektů dvojice kvůli nízké produktivitě a neschopnosti nabídnout atraktivní témata. Spekuluje také o možné krizi manželství: Meghan je v Montecitu momentálně sama, zatímco Harryho cestuje po Asii…

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Naďa Vaněčková
15. 8. 2023 • 16:07

Zvednutá ruka a pro jistotu ohrnutý rukáv, co kdyby si náplasti nikdo nevšiml.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.