To Meghan nevydýchá: Zrada, která nemá obdoby | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

To Meghan nevydýchá: Zrada, která nemá obdoby

Ani Harry s manželkou neprožil narozeninový den
Ani Harry s manželkou neprožil narozeninový den (profimedia.cz)

Snad nic nemůže být pro excentrickou Meghan Markleovou horší, než nebýt vidět a slyšet. Zvlášť v den jejích dvaačtyřicátých narozenin. Ty však oslavila sama - bez Harryho a také jediného přání ze strany královské rodiny. Podle expertky jde o zřejmou pomstu.

Svár mezi členy královské rodiny a manželkou druhorozeného prince Harryho neutichá a Meghan začíná sklízet, co zasela. Ve svůj narozeninový den čekala marně na blahopřání od Camilly, krále Karla, Kate i Williama. Na blízku jí nebyl ani Harry. Aktuálně natáčí v Africe další scénář pro Netflix. 

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...

Podle expertky na královskou rodinu jde o promyšlený tah ze strany království. Všichni členové monarchie dobře ví, že ignorace je pro Meghan tou nejostřejší potupou. Zároveň nechce nikdo z rodiny rozdmýchávat další oheň a dávat vévodkyni jakýkoli impulz, který by mohla použít proti nim.

„Meghan Camilliny narozeniny veřejně nesdílela, takže nevidím důvod, proč by jí měla přát Camilla,“ cituje Angelu Levinovou deník Šíp. Levinová také připomněla, že rodina cíleně ještě více přiškrtila jakoukoli komunikaci s Meghan...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
10. 8. 2023 • 19:46

Meghan nevratně rozvrtala vztahy v královský rodině.Ať si užívají s Harrym to,co zaseli.Za chvíli se od nich odvrátí všichni přátelé.Prostě nezvládli život bez Harryho rodiny.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.