Krásná herečka Natalie Portmanová (42): Manžel ji prý podvedl s mladší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krásná herečka Natalie Portmanová (42): Manžel ji prý podvedl s mladší!

Natalie Portman a její manžel Benjamin Millepied
Natalie Portman a její manžel Benjamin Millepied (Reuters)

Americko-izraelská herečka Natalie Portmanová (42), známá jako oscarová Černá labuť anebo královna Padmé z Hvězdných válek, se údajně rozchází s francouzským manželem Benjaminem Millepiedem (46)! Důvod?

Tanečník, choreograf a herec ji prý podváděl s 25letou ekologickou aktivistkou Camille Étienneovou! „Poté, co zpráva o jeho nevěře vyšla najevo, se pár snažil na manželství pracovat, ale v současné době se definitivně rozcházejí,“ prozradil blízký přítel herečky. Natalii pranic neobměkčilo Benjaminovo pokání, že ví, jak obrovskou chybu udělal, a že šlo o románek, nikoli nevěru trvalejšího rázu, ani jeho zájem o udržení rodiny. Natalie mu ale podle všeho nehodlá odpustit, několik týdnů už totiž nenosí na ruce jinak nepřehlédnutelný zásnubní prsten...

Přeměny v Natalie Portman

Video se připravuje ...

Mají dvě děti

Portmanová poznala Millepieda v roce 2009 na natáčení thrilleru Černá labuť, kde hrál prince (baleťáka Davida) a současně jí pomáhal s baletní choreografií. Vzali se jen o rok později a mají spolu syna Alepha (12) a dceru Amálii (6).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.