Pitt a Clooney: Usmíření po letech! Klín mezi ně vrazily ženy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pitt a Clooney: Usmíření po letech! Klín mezi ně vrazily ženy

Angelina je krásná žena, ale ne vždy se s ní dá dobře vyjít.
Angelina je krásná žena, ale ne vždy se s ní dá dobře vyjít. (Archiv Blesku)

Spolu na place, tak je legrace! Dvě hollywoodské ikony, Brad Pitt (59) a George Clooney (61), už jsou zase kamarády. Spolupracují na připravovaném thrilleru »Wolves«, kde oba hrají hlavní role a zároveň působí jako producenti.

Už dříve si společně zahráli v televizním filmu »8« z roku 2012 a poprvé se pracovně potkali při natáčení snímku »Po přečtení spalte« z roku 2008. Jenže v minulosti se jeden druhému vyhýbali: Pittova ex Angelina Jolieová (47) totiž o Clooneym tvrdila, že má na jejího muže špatný vliv a že by se Pitt měl víc věnovat rodině. Zároveň žárlila na Georgovu manželku Amal Alamuddinovou (44).

Pitt kvůli tomu kamarádovi nedal ani svatební dar a roky spolu nemluvili. V roce 2022 Pitt prolomil ledy a nazval Clooneyho nejatraktivnějším mužem na světě. Ten reagoval po svém: „Řekněme si upřímně, že má pravdu...“ Jak se zdá, dobré přátele nic nerozdělí. Ani ženy. Vždycky se nakonec k sobě vrátí. 

Kulový Blesk: Pittovo herecké rozloučení v Bullet Train budí rozpory

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.