Tori Spellingová (50) úplně na dně?! S 5 dětmi bydlí v obytňáku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tori Spellingová (50) úplně na dně?! S 5 dětmi bydlí v obytňáku!

Tori Spelling se svou rodinou
Tori Spelling se svou rodinou (Instagram)

Po rozchodu s manželem Deanem McDermottem (56) americká herečka Tori Spellingová (50) ze seriálu Beverly Hills 90210 vyměnila motel, kde s dětmi pobývala těsně po odchodu z domova, za karavan na okraji kalifornské metropole Los Angeles.

Tori se však v novém prostředí cítí zřejmě dobře, i když vyrůstala v přepychovém sídle jejího otce, televizního magnáta Aarona Spellinga (†80). Jejich dům měl 123 místností včetně 27 koupelen a 14 ložnic. Hodnota: 165 milionů dolarů, čili přes 3,6 miliardy korun! Velký dům sdílela i s manželem, avšak odešla, byť definitivní krach manželství naplno nechce přiznat.

Tori Spelling na červeném koberci

Video se připravuje ...

Prvně do motelu, který byl ale prý zamořený plísní, po nějakém čase v motelu ji teď nafotili s dětmi v obytňáku Sunseeker LE za nějaké 2 miliony korun. A nevypadá to, že by tam jen kempovali na prázdninové dobrodružné výpravě. „Máte děti?! Pokud jo, pak víte, že pro ně uděláte naprosto cokoli!“ ječí Tori na novináře, když ji atakují s dotazy na rozvod a životní úroveň.

Babička Candy nepomůže...

Zatímco Tori s dětmi živoří na pár metrech čtverečních, její matka Candy (77) se na Instagramu chlubí, v jakém luxusu si žije, a že už jí kvetou růže na balkoně. A fanoušci herečky jí to dávají náležitě sežrat: „Jak se může nazývat babičkou a nechat vnoučata takhle žít?!“ rozhořčil se jeden. „Růže? To je to, na co se soustředíš?“ vztekal se další. Skutečnost je ale taková, že matka s dcerou spolu dlouhé roky nemluví... Zřejmě i kvůli dědictví, Tori totiž po otci připadlo chabých 800 000 dolarů (17,5 mil. Kč), jež už dávno probendila.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.