Smutné loučení s Brendou z Beverly Hills | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Smutné loučení s Brendou z Beverly Hills

Z prsu se jí rakovina dostala i do lymfatických uzlin.
Z prsu se jí rakovina dostala i do lymfatických uzlin. (Profimedia/Instagram)

Ne, jejího trápení nemá být dost! Americká herečka Shannen Dohertyová (52) alias Brenda Walshová z kultovního seriálu Beverly Hills 90210 odhalila, že jí rakovina prsu, s níž průběžně bojuje v několika vlnách už od roku 2015, metastázovala i do mozku!

Podobný osud potkává jen asi 10-15 procent pacientek s nádory prsu a prognóza je pro ně velmi neradostná: od diagnózy obvykle žijí jen málo přes dva roky...

Shannen Doherty mluví o své nemoci

Video se připravuje ...

„Mám skvělé doktory, ale taky strach. Jsem extrémně klaustrofobická,“ svěřila se Shannen k videu z kalifornské nemocnice Cedar Sinai, kde už od ledna, kdy jí metastázy lékaři objevili, podstupuje ozařování. Radioterapie ale obvykle prodlouží pacientkám život jen zhruba o půl roku...

Shannen Doherty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nemocna
29. 7. 2023 • 01:20

To jí při operaci nádoru v prsu neodstranili uzliny? Taková země a odstraní jen nádor? chemoterapie a radioterapie to nezachrání, jak se rakovina rozšíří do uzlin, plic a mozku to je konec je to jen prodlužování trápení, měli už u první operace udělat pořádný razantní zákrok a mohla mít pokoj hlavně žít, otázkou však je jaký měla nádor je víc druhů a kdy zjistila že má bulku jestli už nebylo pozdě, moje maminka věděla že má bulku přes rok než se odhodlala jít k lékaři, odstranili jí celé prso s nádorem, měla chemoterapií, radioterapií dvakrát dokola a stejně se to rozšířilo do uzlin, plic i mozku zemřela do dvou let, když jsem zjistila bulku já šla jsem ihned, odstranili mě nádor kus prsa ale po celé ploše v podpaží, krku až po zátylek uzliny, měla jsem jen radioterapií ale chemo jsem mít nesměla že jsem byla po operaci zauzlení střev že by to střeva nevydržela, (všité svorky, vývod) ale i když máme zjištěné že je rakovina diagnostikovaná v naší rodině, vyvázla jsem! tedy doposud už mám od operace 20 let, jsem štastná že mě vzali uzliny a odoperovali nádor skvěle, jsem jim vděčná za život!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.