Brenda z Beverly Hills má skvělé zprávy: Rakovina je pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brenda z Beverly Hills má skvělé zprávy: Rakovina je pryč!

Shannen Doherty vypadá čím dál lépe!
Shannen Doherty vypadá čím dál lépe! (Profimedia.cz)

Už zase má radost ze života! Americká herečka Shannen Doherty (46), kterou proslavila role Brendy v seriálu Beverly Hills 90210, oznámila skvělou zprávu: „Rakovina prsu je pryč!“

Fanoušci s herečkou prožívali boj se zákeřnou nemocí v přímém přenosu. Doherty je totiž o svém stavu pravidelně informovala prostřednictvím sociálních sítí. Všichni viděli, jak je zesláblá, a lámalo jim srdce, když sledovali, jak si se slzami v očích nechává oholit hlavu a podstupuje chemoterapii i ozařování. Na konci tohohle dojemného hollywoodského příběhu je ale podle všeho happy end!

„Dobré zprávy? Rozhodně ANO! Ale nechci nic uspěchat. Jak všichni, kdo tímhle prošli, vědí, tak dalších pět let bude ještě rozhodujících,“ upozornila herečka, která i nadále musí navštěvovat lékaře a brát léky. „Konečně jsem se mohla nadechnout,“ dodala Doherty, která kvůli nemoci přišla o ňadro. Nezbývá než doufat, že odteď ji budou od lékařů čekat už jen dobré zprávy.

Shannen Doherty o své nemoci:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.