Zvrat u nemocné Brendy: Konec léčby? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zvrat u nemocné Brendy: Konec léčby?

Brenda zkouší novou léčbu, výsledky jsou skvělé
Brenda zkouší novou léčbu, výsledky jsou skvělé (Instagram)

Ještě nedávno se zamýšlela nad scénářem svého pohřbu, který připravila bod po bodu do nejmenšího detailu, nyní je ale plná naděje, že se jí nemoc podaří zpomalit. Shannen Dohertyová (52) podstoupila léčbu, o které mluví doslova jako o zázraku. 

Svůj osud přetavila v pomoc ostatním. Dohertyová již několik let o svém onemocnění veřejně mluví. Šíří tak osvětu, díky které poukazuje na důležitost prevence. Nyní ukončila stávající léčbu a aktuálně zkouší nový postup. 

Je statečná!

Video se připravuje ...

Výsledky aplikace nové infuzní léčby přinášejí do jejího života obrovskou naději, že se zpomalí činnost rakovinných buněk. Léčba je zacílená na lámání krevně-mozkové bariéry, metastázy, které má herečka známá ze seriálu Beverly Hills 902 10, by měly být účinně likvidovány.

„Neřeknu, co to přesně je, ale dostávám nový druh infuze proti rakovině. Po čtyřech ošetřeních jsme však neviděli žádný rozdíl a všichni chtěli, ať změním léčbu,“ promluvila ve svém podcastu Let's be clear. Po dalších třech dávkách však přišel radikální řez. 

„To, že lék prolamuje hematoencefalickou bariéru, je zázrak, možná zasáhl Bůh a řekl: ‚Dám jí na chvíli pokoj‘. Někdy hledáte zázraky na špatných místech, a přitom jsou přímo před vámi,“ řekla Dohertyová. „Vnímám to jako zázrak. Tak trochu jsem si hodila kostkou a řekla si, že v tom budu pokračovat,“ dodala plná naděje. 

Tak vypadá dnes.

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Jana Nováková
8. 4. 2024 • 14:46

Přeju jí ať ta léčba zabere a ona se vrátí do normálního života.Držím pěsti !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.