Nemocná Brenda z Beverly Hills: Chci ukázat, že jsem žila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nemocná Brenda z Beverly Hills: Chci ukázat, že jsem žila!

Shannen Doherty v posledním stádiu rakoviny bez příkras.
Shannen Doherty v posledním stádiu rakoviny bez příkras. (Blesk)

Stáří patří k životu a člověk by ho měl přijmout. To si myslí i herečka Shannen Dohertyová (50), která bojuje s rakovinou prsu.

Herečka je toho názoru, že stárnoucí tělo nastavuje zrcadlo dosavadnímu životu. Nějak bylo, nějak je, nějak bude a každé nedostatky by se měly vyzdvihovat, nikoli zakrývat. „Dnes jsem si při sledování filmů všimla některých hereček, s nimiž se mohu ztotožnit. Znáte to, ty bez botoxu, výplní nebo faceliftu,“ začala svou myšlenku Dohertyová.

„Ženy, které se nebojí vyzdvihnout přirozený vzhled a ukázat tvář, na které je vidět, že žily. I já žila. A miluji, že to můj obličej odráží. Prožila jsem rakovinu, jistě, ale víc než to. Chci vidět víc žen, jako jsem já. Jako jsme my,“ cituje herečku Super.cz.

Shannen Doherty mluví o své nemoci

Video se připravuje ...

Herečce, která se proslavila díky seriálům Beverly Hills 2210 či Čarodějky, před šesti lety diagnostikovali rakovinu prsu. O zákeřné nemoci se nikdy nebála otevřeně hovořit, byť málokdy udržela emoce na uzdě. Od fanoušků se dočkala velké podpory, která jí dodává sílu. Má za sebou masketomii, chemoterapii i radioléčbu a v roce 2017 to vypadalo, že se bude blýskat na lepší časy, jelikož se nemoc zdála být na ústupu. Dva roky poté se bohužel vrátila, a to v kritickém čtvrtém stádiu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.