Brenda z Beverly Hills 90210: Vyznání, které bere za srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

S rakovinou bojující Brenda z Beverly Hills: Vyznání, které bere za srdce

Shannen Doherty
Shannen Doherty (archiv)

Diagnóza hvězdy ikonického seriálu, který jsme „hltali“ v devadesátých letech snad úplně všichni, není vůbec příznivá. Rakovina se herečce Shannen Doherty (48) v uplynulém roce vrátila. Diagnóza mluví prý o čtvrtém stádiu. Ona ale přesto v boji vytrvává a nevzdává se.

Jedním z rozhodnutí seriálové Brandy bylo, že svůj život bude žít naplno, plnohodnotně a s těmi, se kterými jí je úplně nejlépe. Do okruhu „vyvolených“ se pochopitelně řadí i její máma. Právě té napsala herečka na sociální síť v den jejích narozenin dojemné vyznání, jak uvádí web Jeden deň plus. „Včera měla maminka narozeniny. Neuveřejnila jsem příspěvek, protože jsem byla příliš zaneprázdněná. Den jsem totiž trávila s ní. Mami, mám tolik štěstí, že tě tak můžu oslovovat. Jsi světelným majákem, nekonečnou studní podpory a lásky a jedním z mých nejoblíbenějších lidí. Velmi tě miluji,“ připsala ke společnému snímku. A protože láska dělá divy, doufejme, že Shannen v dalším boji pomůže.

Beverly Hills - legendární znělka ikonického seriálu: 

Video se připravuje ...

Návrat Beverly Hills 90210: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.