Krutá rána pro Brendu z Beverly Hills: NÁDOR MOZKU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krutá rána pro Brendu z Beverly Hills: NÁDOR NA MOZKU

Shannen Dohertyová podstupuje ozařování mozku, rakovina se rozšířila.
Shannen Dohertyová podstupuje ozařování mozku, rakovina se rozšířila. (Instagram, profimedia.cz)

Herečku Shannen Dohertyovou (52) zasáhla krutá rána. Podle poslení zprávy lékařů se rakovina rozšířila do mozku. Vyčerpaná hvězda Beverly Hills podstupuje ozařování. Vyhlídky na dobrý konec jsou mizivé - rakovina je ve čtvrtém stádiu.

Dohertyová se po celý čas léčby snaží šířit osvětu, prostřednictvím svého příběhu nabádá ženy, aby nepodceňovaly prevenci. Svoje sociální sítě plní drsnou realitou ze života s rakovinou. Sdílela i video z ozařování mozku, kde se rozplakala. 

Beverly Hills 902 10 jako fenomén 90.let - Anketa

Video se připravuje ...

„Ve čtvrtek 5. ledna mi CT vyšetření ukázalo metastáze v mozku. Na předchozím videu byl ukázán proces nasazování masky, která se nosí během ozařování mozku. Dne 12. ledna proběhlo první kolo ozařování. Můj strach je zřejmý. Mám extrémní klaustrofobii a v mém životě se toho událo hodně. Mám štěstí, protože mám skvělé lékaře, ale ten strach… Ten zmatek… Načasování toho všeho… Takhle může vypadat rakovina,“ podělila se o tesknivou zprávu. 

Dohertyová se pere s rakovinou od roku 2015. V roce 2017 jí svitla naděje, onemocnění ustoupilo. V roce 2020 se však vrátilo a v ještě větší síle. Aktuálně je onemocnění již v posledním stádiu. 

Legendární Beverly Hills 90210: Co jste o seriálu nevěděli?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
23. 7. 2023 • 19:48

Je mi jí moc líto, bohužel rakovina prsu vystřelí vždy do mozku! Snacha měla to samé, zkoušela jak zvíře, ale ani to by to nevydrželo! Nikdo si neumí představit, co je to za hrůzu!

AHel
9. 6. 2023 • 10:27

Je mi jí strašně líto, to není život chudák, co má. Držím jí palce, ať se stane zázrak. Hodně energie přeji...je neskutečně statečná, já bych jela do Švýcarska na eutanázii.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.