Brenda z Beverly Hills 90210 o rakovině: Ať to lidé slyší ode mě... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Brenda z Beverly Hills 90210 o rakovině: Ať to lidé slyší ode mě...

Herečka tvrdí, že se s diagnózou ještě nevyrovnala a občas propadne depresím.
Herečka tvrdí, že se s diagnózou ještě nevyrovnala a občas propadne depresím. (reprofoto TV ABC News)

Život se s herci ze slavného amerického seriálu Beverly Hills 90210 nemazlí. Před 11 měsíci zemřel na následky mrtvice Luke Perry (†52) alias Dylan, teď je to nahnuté i s jeho seriálovou přítelkyní Brendou neboli Shannen Dohertyovou (48). Vrátila se jí rakovina prsu, nemoc už je navíc v posledním, čtvrtém stadiu!

A v té fázi už ji lze nanejvýš zastavit, ne zcela vyléčit! „Chci ale, aby lidé věděli, že život touto diagnózou nekončí,“ nabádá seriálová Brenda a sama šla příkladem: O nových nádorech se dozvěděla těsně před natáčením nových dílů BH 90210. Z kolegů se se svým problémem svěřila jen Brianu Austinu Greenovi (46, David), když už její nejbližší kolega Luke Perry nebyl mezi živými, a všechny díly dotočila.

 
S pravdou šla veřejně až nyní. „Ráda bych, aby to lidé slyšeli ode mě,“ řekla v rozhovoru pro televizi ABC. Nic jiného jí ani nezbývalo – v týdnu totiž bude pokračovat soud mezi ní a pojišťovnou State Farm o výší odškodného za předloňský požár její vily. Veřejnosti tak bude zpřístupněna i její žaloba, ve které podle informací TMZ stojí několik všeříkajících vět. Například že »žalující Shannen Doherty umírá na rakovinu v terminálním IV. stadiu« anebo že »nemá možnost strávit zbývající čas pokojně ve vlastním domě«.

Na video se Shannen Dohertyovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.