Johnny Depp v Maďarsku: V bezvědomí v hotelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Johnny Depp v Maďarsku: V bezvědomí v hotelu!

Johnny Depp
Johnny Depp (archiv Blesku)

Americký herec a hudebník Johnny Depp (60) vyrazil vpředvečer koncertu své kapely Hollywood Vampires pařit do ulic maďarského hlavního města. Údajně to však herec s alkoholem tak přehnal, že ho v den koncertu (18. července) našli kolegové na pokoji v bezvědomí!

„Museli mu zavolat doktora,“ prozradil blízký zdroj z okolí skupiny. „Nejspíš v opilosti upadl,“ dodal. Kapela, kde s Johnnym hrají rockové legendy zpěvák Alice Cooper (75) nebo Joe Perry (72) z Aerosmith, tak musela koncert v Budapešti na poslední chvíli zrušit a nevystoupili ani dva dny poté na Slovensku, oficiálně kvůli obavám o bezpečnost kapely i lidí v areálu. Depp se ale nejspíš rychle otřepal, protože už o víkendu zvládl s »Upíry« dva koncerty na festivalu Rock Legends u polského města Slupsk a v německém Wolfsburgu...

Kulový Blesk: Depp se vrací na plátna kin. Žádná spása se nekoná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Helena K
27. 7. 2023 • 14:11

... že se J.Depp maluje nikomu nevadí, ale po maladém Brzobohatém jdou hulváti, kvůli černým nalakovaným nehtům... na každého jiný metr.... to Češi umí výborně!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.