Rami Malek a Lucy Boyntonová: Tichý konec vztahu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rami Malek a Lucy Boyntonová: Tichý konec vztahu?!

Rami Malek a jeho Lucy: Konec bohémské rapsodie?!
Rami Malek a jeho Lucy: Konec bohémské rapsodie?!  (Profimedia.cz)

Zajiskřilo to mezi nimi při natáčení snímku Bohemian Rhapsody. Rami Malek (42) si za ztvárnění legendárního frontmana kapely Queen Freddieho Mercuryho (†45) vysloužil Oscara, Lucy Boyntonová ( 29) ve filmu ztvárnila blízkou Freddieho přítelkyni Mary Austinovou (72).

Podle všeho ale pár společně »dozpíval«. Rami a Lucy se spolu naposledy objevili na veřejnosti v únoru v Londýně během předávání cen BAFTA. V Hollywoodu se o jejich rozchodu čile spekuluje už několik měsíců: „Rami si soukromí pečlivě střeží, nicméně o tom, že se rozešli, se už nějakou dobu hovoří,“ prohlásil hollywoodský zdroj blízký Malekovi. Rami byl naposledy spatřen v blízkosti jiné dámy, herečky Rachel Brosnahanové (33)...

Herec Rami Malek skvěle vystihl Freddieho Mercuryho vystoupení na koncertě Live Aid

Video se připravuje ...

Uhranul i Čechy

Bohémská rapsodie s Malekem v hlavní roli se tak povedla, že i v Česku na ni do kin přišel 1 milion a 832 tisíc diváků. To ji v historickém žebříčku porevoluční návštěvnosti řadí hned na druhé místo za Olmerův Tankový prapor (2 022 300 diváků). Třetí jsou pak s číslem 1 543 842 diváků Ženy v běhu režiséra Martina Horského.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.