Herec Kevin Costner (68): ROZVOD! Po skoro 19 letech... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herec Kevin Costner (68): ROZVOD! Po skoro 19 letech...

Kevin Costner a Christine Baumgartner se po 18 letech rozvádějí
Kevin Costner a Christine Baumgartner se po 18 letech rozvádějí (Profimedia)

Po necelých 19 letech končí manželské štěstí herce Kevina Costnera (68) a bývalé modelky, dnes návrhářky kabelek Christine Baumgartnerové (49). Manželka údajně dala Kevinovi nůž na krk: Buď práce, nebo já! Vybral si film...

Zpráva o rozvodu přišla jako blesk z čistého nebe. Baumgartnerová vyplnila žádost o rozvod jen chvíli poté, co se Costner čepýřil, jak skvěle využili koronavirovou pandemii a utužili jejich manželský svazek. Worhohol ismem proslulý herec však v posledních letech zanedbával rodinu kvůli práci na vynikajícím westernovém seriálu Yellowstone (v ČR k vidění na platformě SkyShowtime) a paralelně se vrhl ještě na vlastní filmový projekt Horizon: An American Saga.

Toho je spoluautorem, producentem, režisérem a samozřejmě i představitelem hlavního hrdiny! Současně s informacemi o definitivním krachu manželství se Kevin – stále se snubákem na ruce – vesele bavil v baru s lidmi ze štábu po předpremiéře westernu v Las Vegas.

O majetek se podělí podle smlouvy...

Ti dva spolu začali randit v roce 1998 a vzali se o 6 let později na jeho ranči v Coloradu. Mají spolu dva syny – Caydena (15) a Hayese (14) – a dcerku Grace (12). Costner má však již dospělé děti (35, 36 a 39) s jeho školní láskou Cindy Silvovou (66), se kterou byl dřív ženatý 16 let. A před druhou svatbou s Christinou si stihl pořídil ještě dalšího syna (27) ze vztahu s Bridget Rooneyovou (60).

Seroš X: Yellowstone

Video se připravuje ...

Hercův zástupce tvrdí, že Costner nemá rozvod ve svých rukou a usiluje o možnost, aby se mohl alespoň podílet na péči o děti. Baumgartnerová nežádá o výživné a majetkové vyrovnání bude vypořádáno dle předmanželské smlouvy, kterou spolu měli.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.