Robert De Niro si pořídil sedmé dítě! Miminko bylo plánované | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Robert De Niro si pořídil sedmé dítě! Miminko bylo plánované

Robert De Niro
Robert De Niro (profimedia.cz)

Dětí není nikdy dost. Americký herec Robert De Niro v 79 letech přivítal další přírůstek do rodiny. Přiznal, že dítě bylo plánované, ale pohlaví miminka a jméno matky si zatím nechává pro sebe.

Báječnou novinku prozradil při propagaci svého nového filmu About My Father na televizní stanici ET Canada. Moderátorka Brittnee Blairová (26) se herce bezelstně zeptala, jaké to je, být otcem šesti dětí. „Vlastně jich mám sedm,“ opravil ji. „Právě se mi narodilo miminko,“ opáčil De Niro a moderátorce spadla brada. A i když jméno novopečené maminky neprozradil, naposledy byl spojován s instruktorkou bojových umění Tiffany Chenovou (45).

V červenci spolu byli vyfotografováni, jak se drží za ruce, letos březnu pak bok po boku opouštěli restauraci Giorgio Baldi v Kalifornii a ona se zdála nějak zvláštně zakulacená. „Jeho drahá polovička, Tiffany, je tak krásná žena. Jsem šťastná za oba,“ pěla na ni ódy herečka Kim Catrallová (66) alias nymfomanka Samantha ze Sexu ve městě, která v propagovaném filmu účinkuje s ním. 

„Dnes jsem se dozvěděl, že má dítě. Vůbec jsem to netušil. Bůh mu žehnej,“ přidal se ke gratulacím další překvapený kolega Sebastian Maniscalco (49). Co však De Niro ještě zdůraznil, byl fakt, že miminko není dílem nehody: „Jak můžete něco takového neplánovat?“ A roste také s počtem dětí nadšení, nebo je to jednodušší? „Jsem s tím v pohodě. Narození dítěte není nikdy snazší, ani když jich máte vícero,“ řekl klidně hollywoodský mafián.

Trailer k filmu Irčan

Video se připravuje ...

Hercovy ratolesti

Dvě děti má se svou první manželkou Diahnne Abbottovou (78), ve vztahu s modelkou Toukie Smithovou (70) se mu v roce 1995 narodila dvojčata a další syn a dcera vzešli z manželství s herečkou Grace Hightowerovou (68). Nyní si tedy se čtvrtou maminkou pořídil ještě sedmé dítko.



Přečtěte si
AHel
11. 5. 2023 • 11:14

...no... nevím­...ne­zodpo­vědné­....no komediant!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.