Jennifer Lawrenceová z Hunger Games: Požádala De Nira, aby opustil svatbu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jennifer Lawrenceová z Hunger Games: Požádala De Nira, aby opustil svatbu

Jennifer s Robertem De Nirem.
Jennifer s Robertem De Nirem.  (Foto Profimedia.cz)

Nepříliš šťastné vzpomínky na svatbu má herečka Jennifer Lawrenceová (33). „Byla jsem tak vyděšená,“ řekla hvězda filmů Hunger Games, která poprosila kolegu Roberta De Nira, aby opustil její svatbu s Cookem Maroneym v říjnu 2019, protože podmínky na svatbě připomínaly zmiňovanou sérii.

„Šílela jsem z toho, že je hostům zima. Máma mi říkala: Venku mrzne, tvoje babička málem umřela,“ popsala hostinu v dobovém sídle na Rhode Islandu.

Trailer: Hunger Games

Video se připravuje ...

„Viděla jsem Boba, jak se jen potuluje kolem, nikoho nezná a řekla si, že to asi není, co chce dělat,“ přiznala herečka, která s De Nirem natočila tři filmy a raději ho poslala domů. Na svatbě nechyběli ani další slavní hosté jako např. Adele, Emma Stoneová či Cameron Diazová.

Slavný herec Robert DeNiro teď dělá v salonu melíry

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mirka Nová
27. 2. 2024 • 21:20

My jsme měli celou svatbu laděnou do bílé a blankytně modré. Největší oříšek bylo sehnat snubní prsteny, aby byli podle našich představ. Naštěstí jsem narazila na jeden e-shop, kde měli prsteny, které jsme si přáli. Jakmile jsme měli prsteny, tak šlo všechno ráz na ráz. Šaty jsem už měla a o celou svatbu se perfektně postarala moje sestra.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.