Jeremy Renner z Avengers: Zpověď o nehodě se sněžnou rolbou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jeremy Renner z Avengers: Zpověď o nehodě se sněžnou rolbou

Jeremy Renner v otevřeném rozhovoru popsal svou nehodu.
Jeremy Renner v otevřeném rozhovoru popsal svou nehodu. (Instagram)

Hollywoodský herec Jeremy Renner (52) z marvelovské série Avengers, jehož na Nový rok u chalupy v Nevadě převálcovala několikatunová sněžná rolba, poprvé od nehody poskytl rozhovor. Emotivně popisuje, jak se bál smrti a trvalého zmrzačení, aby se nakonec rozhodl zabojovat a znovu žít.

Celý rozhovor odvysílá americká televize ABC 6. dubna, jeho část už ale uveřejnila. A z některých pasáží mrazí. „Byl jsem celou dobu při vědomí, cítil jsem všechnu tu bolest,“ popisuje Renner, kterého přejela rolba vážící 7 tun! Byla špatně zabržděná a rozjela se přímo na hercova synovce Alexandra, jemuž Renner pomáhal ze závěje. Když se pokusil naskočit do kabiny, pásy ho stáhly pod stroj a začaly drtit jeho kosti!

„Vidím ho před sebou v kaluži krve, která mu tekla z hlavy. Rozběhl jsem se za ním a nevěřil jsem, že žije,“ popisuje synovec herce, jehož proslavila role lukostřelce Hawkeye v komiksové sérii Avengers. Na otázku, zda by se Renner vrhl pod pluh znovu, odpověděl bez váhání: „Ano, ta věc se rozjela přímo na synovce. Udělal bych to zase.“

Zpět do života

Výčet Jeremyho zranění byl tak velký, že i řada lékařů se diví tomu, jak mohl přežít. Utrpěl 8 zlomených žeber, rozdrcené koleno, zlomené oba kotníky, holenní kost, klíční kost a poškozené rameno, řadu zranění v obličeji včetně zlomení obou čelistí a očního důlku, kolaps plíce a žebrem propíchnutá játra. Celkem tedy 30 fraktur! S rodinou komunikoval zpočátku znakovou řečí.

Tragédie matky a syna na horách! Vatikán vystavil papeže a slavný herec v kritickém stavu

Video se připravuje ...

„Bál jsem se, že ze mě zůstane jen páteř a mozek, jako v nějakém podivném experimentu. Ale rozhodl jsem se přežít,“ dodává Renner, jenž po sérii rehabilitací začíná pomalu chodit na antigravitačním trenažéru. „Ztratil jsem hodně masa a kostí, ale zase jsem byl nabit a natankován láskou – a titanem.“



Přečtěte si
AHel
1. 4. 2023 • 16:57

To je tak, když laik obsluhuje nezodpovědně automobilový kolos.. Kdyby nebyl bohatý, tak se mu to nestane, neměl by peníze na 7 tunovou rolbu!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.