Dcera uhořelého herce Paula Walkera (†40): I ona už »létá« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dcera uhořelého herce Paula Walkera (†40): I ona už »létá«

Dcera legendárního Paula Walkera (†40)
Dcera legendárního Paula Walkera (†40) (profimedia.cz, instagram)

Bylo jí jen patnáct let, když 30. listopadu 2013 u Kelly Johnson Parkway v Kalifornii havaroval a shořel vůz s jejím slavným otcem Paulem Walkerem (†40). Modelka Meadow Rain Walkerová (24) se nyní mihne jako letuška v desátém dílu filmové série Rychle a zběsile, která jejího tátu proslavila a svým způsobem i zabila.

I deset let po smrti otce je s ním Meadow pořád ve spojení, dostává prý od něj znamení. „Pro mě jsou to čísla – čtyřka a sedmička. To byla oblíbená tátova čísla,“ uvedla Meadow v rozhovoru pro magazín E!. „Kdykoli o něčem pochybuju, přísahám že na mě začnou ta čísla všude vyskakovat. Vždycky tak vím, že při mně stojí,“ vysvětlila kráska, která po tátovi zdědila přes 550 milionů korun.

Kulový Blesk: Rychle a zběsile 10 je stupidní, shodují se kritici

Video se připravuje ...

Fast X je desátým (a předposledním) filmem celé série a sleduje střet Doma Toretta (Vin Diesel, 55) a jeho posádky s novým nepřítelem Dantem (Jason Momoa, 43). Definitivní konec ságy, která vydělala 140 miliard Kč (!), je naplánován na léto 2025.

Strašlivá smrt ve vraku porsche

Walker zahynul na místě spolujezdce ve voze Porsche Carrera GT, který řídil jeho přítel, finanční poradce a profesionální jezdec Roger Rodas. Při odpolední akci pro Walkerovu charitu Reach Out Worldwide nezvládl řízení a v rychlosti 130 – 150 km/h napasoval auto do stromu a následně do sloupu. Uvězněni ve vraku pak oba uhořeli a identifikovat je bylo možné jen podle DNA.

Rychle a zběsile se potkává s Knight Riderem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.