Vin Diesel se choval | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vin Diesel se choval "Rychle a zběsile": Sexuální útok na asistentku?

Vin Diesel
Vin Diesel (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Herec slavný z úspěšné série Rychle a zběsile Vin Diesel (56) by měl nejspíš pořádně šlápnout na brzdu! Známý bouřlivák čelí totiž obvinění ze sexuálního napadení! Toho se měl dopustit při natáčení 5. pokračování v Atlantě v roce 2010.

Astu Jonassonovou najala hercova produkční společnost, aby mu dělala osobní asistentku. Diesel měl onu osudnou noc pařit v klubu s hosteskami, odkud pak odešel jen s Jonassonovou, kterou poprosil, aby jej doprovodila do hotelu St. Regis pod záminkou útěku před paparazzi. V hotelovém apartmá se pak měl herec na asistentku vhrnout. Podle obžaloby ji měl chytnout za zápěstí a stáhnout na postel. Vyhrnout jí šaty, stahovat prádlo, osahávat v rozkroku a líbat na prsou. „Ne pro něj nebyla odpověď,“ uvedla asistentka. I když šéfa žádala, aby přestal, jeho chtíč byl silnější. „Bála se nadřízeného důrazněji odmítnout ve strachu o svou bezpečnost a také její práci,“ uvádí právní zástupce Jonassonové. Podle výpovědi ji pak Diesel přitlačil ke zdi, stáhl si trenky a vrazil jí do ruky ztopořený penis a nechal se uspokojit.

Rychle a zběsile se potkává s Knight Riderem

Video se připravuje ...

Se zavřenýma očima prý už jen poslouchala jeho sténání a modlila se, aby se konečně ukojil a peklo skončilo. „O tomhle se nikdo nedolzví ani Ň!“ sykl prý, když si natáhl boxerky a odkráčel. Jen několik hodin po napadení prý dostala asistentka padáka. Po devíti dnech v práci! „Vaši pomoc již nebudeme potřebovat,“ sdělili jí suše. Po incidentu 13 let mlčela, protože podepsala dohodu o mlčenlivosti a obávala se vlivu Diesela v Hollywoodu, navíc jako imigrantka žije v USA jen díky zelené kartě. Veřejně promluvit se rozhodla až když načerpala odvahu díky hnutí #MeToo. Vedle sexuálního napadení žaluje Diesela také neoprávněné ukončení pracovního poměru a nepřátelské pracovní prostředí.

Herec vinu odmítá

Vin Diesel se proti obvinění bývalé asistentky důrazně ohranil a říká, že o tomto 13 let starém tvrzení slyší poprvé. Podle jeho právníka má herec důkazy, které vyvrací dle něho obskurní žalobu.

Kulový Blesk: Rychle a zběsile 10 je stupidní, shodují se kritici

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
25. 12. 2023 • 17:23

Nevím, proč to neřekla hned, v USA jsou na to jako psi, tam by se s ním vyrovnali raz dva. Mlčet tolik let!!!! No nevím. Jet s ovíněným hercem s velkým charisma jako doprovod do hotelu? NO nevím, to byla tak hloupá. Buď si měla vymyslet, že jí bolí hlava a přistavit mu taxi a zmizet...ale je těžké zpětně cokoliv dělat...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.