Náhlá smrt jediné dcery Elvise (†42): TÁTU PŘEŽILA JEN O 12 LET! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Náhlá smrt jediné dcery Elvise (†42): TÁTU PŘEŽILA JEN O 12 LET!

Lisa Marie Presley
Lisa Marie Presley  (archiv Blesku)

Neštěstí Elvisovy rodiny pokračuje. Lisa Marie ve čtvrtek zemřela v 54 letech na zástavu srdce, dožila se jen o 12 let víc než její slavný otec. Marně ji exmanžel i lékaři oživovali, její srdce to nezvládlo...

Elvisova vdova Priscilla (77) informovala média už ve chvíli, když její dceru vezla záchranka v těžkém stavu do nemocnice z jejího domova v Calabasas, což je luxusní předměstí Los Angeles. To ráno si podle zdrojů TMZ stěžovala na bolesti břicha. Že je v posteli bez známek vědomí, zjistila hospodyně. Její exmanžel Danny Keough (58), s nímž zase žila, se pustil do kardiopulmonální resuscitace, záchranáři jí pak píchli adrenalin – a srdce opět »nahodili « defibrilátorem.

Elvis Presley – Od sexuálního symbolu po totální vyčerpání. Jak král rock 'n' rollu změnil hudbu

Video se připravuje ...

Jenže v nemocnici se zastavilo znovu. A nadobro... „S těžkým srdcem musím sdílet devastující zprávu, že nás má krásná dcera Lisa Marie opustila,“ vzkázala pak zdrcená máma Priscilla (77). „Byla to ta nejvášnivější, nejsilnější a nejvíc milující žena, jakou jsem znala.“ Přitom ještě o dva dny dříve byly obě na předávání Zlatých glóbů, s nadšením sledovaly úspěch filmu Elvis – Austin Butler vyhrál za ztvárnění krále rokenrolu cenu pro nejlepšího herce.

Divoký život a záhadná smrt Whitney Houston

Video se připravuje ...

Bylo ale znát, že Lisa Marie není úplně ve své kůži. „Chytnu se tě za paži,“ oznámila rodinnému příteli Jerrymu Schillingovi, když ji zpovídali reportéři. A fanoušci komentovali, že mluví nějak zpomaleně a vůbec vypadá nesvá. Na jiných záběrech má viditelně potíže s chůzí.

Reakce slavných



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.