Miss o králi rokenrolu: Dala Elvisovi panenství a 10x mu zachránila život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miss o králi rokenrolu: Dala Elvisovi panenství a 10x mu zachránila život

Elvis umřel jen osm měsíců po rozchodu.
Elvis umřel jen osm měsíců po rozchodu. (Foto Profimedia.cz, Getty Images)

Jen málokdo může říct, že randil se světovou celebritou. Pro Lindu Thompsonovou (72) to ale platí. Bývalá vítězka soutěže krásy, která se později stala herečkou a skladatelkou, totiž zažila románek se samotným králem rokenrolu Elvisem Presleym (†42). A byla to doba více než bouřlivá...

S Elvisem totiž Američanka přišla i o panenství! „Bylo to v létě 1972. Zrovna jsem se stala Miss státu Tennessee,“ vzpomíná Linda v rozhovoru pro Daily Mail. „S kamarádkou nám přišla pozvánka na soukromé promítání filmu. Když jsme dorazily, byly jsme v šoku, vedle si totiž přisedl Elvis! Po chvíli se přitiskl ke mně a řekl mi, že se před půl rokem rozešel s manželkou...“ Co následovalo pak, není překvapením.

Elvis Presley – Od sexuálního symbolu po totální vyčerpání. Jak král rock 'n' rollu změnil hudbu

Video se připravuje ...

„Nepamatuju si ani, jaký film to byl, protože celou noc jsme se pak líbali a objímali. Byl každým coulem sexy, jeho rty byly hebké a krásně voněl.“ K jejímu poprvé došlo po dvou měsících od promítání. „Byli jsme bláznivě zamilovaní, bydleli jsme v prezidentském apartmá se zrcadlovým stropem v lasvegaském hotelu Hilton. Bylo to kouzelné, Elvis byl něžný milenec,“ svěřila se.

Jenže ráj se po čtyřech letech změnil v peklo kvůli Elvisově závislosti na drogách, kvůli které byl opakovaně hospitalizován. „Pokaždé jsem s ním sdílela nemocniční pokoj. Zhruba desetkrát jsem mu zachránila život. Bylo to stejně vyčerpávající jako se starat o malé děcko. Naposledy jsem ho viděla v listopadu 1976, kdy jsme letěli do San Franciska na koncert a pak jsme vztah ukončili...“ Král zemřel pouhých osm měsíců po rozchodu, 16. srpna 1977. Oficiálně kvůli srdeční zástavě, kterou si údajně přivodil předávkováním opiáty.

Divoký život a záhadná smrt Whitney Houston

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.