Rozvod Kevina Costnera (68): Vystěhovává ženu do boudy na louce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Rozvod Kevina Costnera (68): Vystěhovává ženu do boudy na louce!

Kevin Costner a Christine Baumgartnerová
Kevin Costner a Christine Baumgartnerová (profimedia.cz)

Jakmile mu manželka Christine Baumgartnerová (49) položila na stůl rozvodové papíry, což prý absolutně nečekal, začal herec Kevin Costner (68) řešit jediné: Zmiz z mého domu! Žena ovšem přepychový areál s třemi vilami na břehu oceánu v Santa Barbaře, v němž se navíc měla zaplést s nájemníkem jednoho z jejich domů, opustit za žádnou cenu nechtěla... Až jí to k 31. červenci nařídil soud.

O víkendu se tak začaly hýbat ledy, u hercova rozsáhlého sídla byly spatřeny stěhovací dodávky. Vozidla obklopovaly hromady krabic, zřejmě plných Christininých věcí. Směřovaly k malému domku ve stejné ulici, který taktéž spadá do portfolia nemovitostí slavné hvězdy.

Seroš X: Yellowstone

Video se připravuje ...

Jde vlastně o montovaný domek na louce, jejíž majitelem je právě Costner. „Chce ji ponížit,“ řekl blízký přítel Baumgartnerové a dodal: „Tady nejde o dům, ale o to, udělat jí ze života peklo za to, že si dovolila se s ním rozvést.“ Zda jde o provizorium, anebo tam bývalá návrhářka zůstane trvale, se zatím neví.

Čtyřikrát rozvedený Vyskočil: Nejlepší vztah mám s Anife, S Andrlovou nás srovnala vnučka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
2. 8. 2023 • 23:07

Kdo začal s ponižováním ? Ne náhodou manželka, která herce zřejmě podváděla s nájemníkem a následně chtěla rozvod ? A co měl on jakože potom s ní dělat - chovat si ji v domě do konce života ? Případně jí poskytnout i ložnici vedle své, s mega-postelí, kde si to ona bude rozdávat s nájemníkem, nebo jinými návštěvníky bydla ? Manželka může být ráda, že i po nařízení soudu o jejím vystěhování - Kevin jí ještě dovolil zůstat na jeho pozemku a bydlet v tom montovaném domě. Takových domů je v Americe hodně, bývají v nich běžní občané a jsou rádi, že mají kde bydlet. Tak jaké ponížení ! Když se vypořádají majetkové záležitosti, jistě se madam přesune jinde, Ten domek bude jen dočasné řešení..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.