Kevina Costnera žádost o rozvod šokovala! Nevěra? Ani nápad! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Kevina Costnera žádost o rozvod šokovala! Nevěra? Ani nápad!

Kevin Costner a Christine Baumgartner se po 18 letech rozvádějí
Kevin Costner a Christine Baumgartner se po 18 letech rozvádějí (Profimedia)

Herec Kevin Costner (68) prý zůstal v němém úžasu, když se dozvěděl, že jeho žena Christine Baumgartnerová (49) požádala soud o rozvod jejich manželství. Dá se asi čekat tuhá bitva, protože usiluje o to, aby jí do péče byly svěřeny jejich 3 děti, s čímž Kevin zásadně nesouhlasí…

Modelka a módní návrhářka Baumgartnerová podala rozvodové papíry v pondělí s odůvodněním, že mezi ní a Costnerem jsou „nepřekonatelné rozdíly.“ Přeloženo do lidské řeči už prý má dost toho, že její muž přes samou práci nemá na rodinu čas. Součásti žádosti o rozvod je i požadavek na to, aby synové Cayden (15), Hayes (14) a dcera Grace (12) připadli do její péče. Costner s Baumgartnerovou začali chodit v roce 2000, o čtyři roky později se uchýlili na Costnerův ranč v Coloradu a uzavřeli sňatek.

Seroš X: Yellowstone

Video se připravuje ...

Costner v šoku

Costnera žádost o rozvod nemile zaskočila. „S velkým zármutkem nastaly okolnosti, které nemohl ovlivnit, a které vedly k tomu, že se pan Costner musí podílet na ukončení manželství,“ stojí v prohlášení hercova zástupce. „Žádáme, aby bylo v tomto těžkém období respektováno jeho soukromí a soukromí ženy a dětí,“ pokračuje prohlášení, v němž se uvádí i to, že dvojice měla uzavřenou předmanželskou smlouvu, na jejímž základě Costner bude Baumgartnerové vyplácet podporu. Okamžitě po informaci o rozvodovém řízení se vyrojily spekulace, že za problémy by mohla stát Costnerova nevěra. „To je nesmysl! Kevin ji nikdy nepodvedl. Je zklamaný a šokovaný, protože Christinu i děti miluje,“ uvedl pro plátek Page Six hercův blízký přítel.

V Yellowstonu nejspíš skončil!

Costner by po pěti letech měl skončit s natáčením westernového seriálu Yellowstone. Do role hlavy rodu Johna Duttona se zřejmě nevrátí kvůli rozkolu s produkcí: herec se měl pohádat s tvůrcem seriálu Taylorem Sheridanem (52) kvůli nespokojenosti s vývojem série...

Nejslavnější královské rozvody

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.