Clooney a Robertsová: Na jeden polibek potřebovali 80 záběrů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Clooney a Robertsová: Na jeden polibek potřebovali 80 záběrů

Ale sluší jim to spolu, že?
Ale sluší jim to spolu, že? (Foto Profimedia.cz)

Natočili spolu několik filmů, roky jsou velcí přátelé, ale nikdy nedopustili, aby jejich vztah »zkazil« sex. Možná i proto měly hollywoodské ikony George Clooney (61) a Julia Robertsová (54) takové problémy s polibkem ve svém posledním bijáku Vstupenka do ráje.

„Na jeden polibek jsme potřebovali 80 záběrů! Tedy 79, na ten poslední se to podařilo,“ svěřili se se smíchem herci. „Trvalo to snad půl roku, aby byl opravdu perfektní.“ Clooney se s tímto choulostivým problémem svěřil i své manželce Amal (44). „Děláš si srandu?!“ nechtěla mu věřit. Asi dobře ví, jaký je její muž milovník...

George Clooney je sexy v každém věku

Video se připravuje ...

„To víš, museli jsme to udělat správně,“ uklidňoval LONDÝN (so) – Nejslavnější popelář (39) v dějinách Británie je opět v centru pozornosti. Poprvé se tak stalo v roce 2002, když Michael Carroll vyhrál jako 19letý v loterii jackpot v přepočtu 276 milionů korun. Teď proto, že stihl celou výhru prošustrovat a musel se vrátit k práci. Útoky v kanadské rezervaci Za chlast, drogy a orgie val ji George.

Julia Roberts a její outfity

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.