Adamczykovi na nože! Rozchod na spadnutí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Adamczykovi na nože! Rozchod na spadnutí?

Manželé Eva a Marek Adamczykovi
Manželé Eva a Marek Adamczykovi (Foto: D. Kundrát, P. Machan, M. Hykl)

Soutěživost má snowboardistka Eva Adamczyková (30) v krvi, a tak lze očekávat, že na tanečním parketu ze sebe vydá stejné maximum jako na snowboardu. Jak jde o soutěž kteréhokoli rázu, nezná bratra, lépe řečeno manžela, kterému navíc půjde po krku!

Do StarDance vstoupili jako manželé, po celou dobu soutěže se však promění v nekompromisní rivaly, kteří na sebe kvůli osobním sympatiím rozhodně nebudou brát ohledy. To ostatně potvrdil i herec a Evin manžel Marek Adamczyk (35). „Určitě bych Evě nic nepřenechal. Z toho by vůbec neměla radost. Ona je zvyklá vybojovat si všechny své úspěchy sama,“ sdělil herec deníku Blesk.

Eva Adamczyková a Jakub Mazůch: Jak je to s rivalitou ve StarDance?

Video se připravuje ...
Ačkoli má Eva díky své sportovní fyzičce jistou výhodu, Marek ručník do ringu jen tak nevhodí. „Rozhodně ode mě nedostane nic zadarmo, ale samozřejmě to záleží na porotě a na divácích. Až ji uvidí tančit, získá si je podle mě sama,“ věří Marek Adamczyk. 

Herec Marek Adamczyk na StarDance: K drobným nehodám dochází...

Video se připravuje ...

Olympijská vítězka s manželem ve většině souhlasí. Jak ovšem sama říká, rivalita a vášeň ve sportu se s tou ve StarDance nedá příliš srovnávat. Pokud do toho Eva půjde na 100 %, bude si Marek zřejmě muset dávat pozor. „Jsem samozřejmě soutěživý typ. Marek taky, ale on není úplně čistokrevný sportovec-šílenec,“ dodává s úsměvem Eva Adamczyková.



Přečtěte si
Uživatel_5314089
6. 9. 2023 • 15:00

A někdo tady někdy četl jinej než debilní😀

Uživatel_5337536
4. 9. 2023 • 09:25

To je zase debilní titulek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.