Veronika Jeníková o odchodu z Ordinace: NEJVĚTŠÍ CHYBA ŽIVOTA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Veronika Jeníková o odchodu z Ordinace: NEJVĚTŠÍ CHYBA ŽIVOTA!

Veronika Jeníková jako sestřička Vendulka v Ordinaci.
Veronika Jeníková jako sestřička Vendulka v Ordinaci. (Foto Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

Sestřičku Vendulku hrála Veronika Jeníková (58) v Ordinaci v růžové zahradě dlouhé roky. Původně mělo jít o 32 epizod, jenže seriál se rozrostl. A herečka si řekla po pěti letech dost. „Odešla jsem na vlastní žádost, protože jsem měla pocit, že už jsem tam tak jenom plápolala,“ přiznala s tím, že to byla velká chyba...

„Pak mě to vlastně vždycky mrzelo. Často si říkám, že bych tam ráda někdy aspoň proběhla,“ zasnila se herečka a dodala „Měla jsem moc ráda všechny ty lidi, kteří tam jsou, byl tam i bezvadný štáb a bylo to prima, moc ráda na tu dobu vzpomínám.“ Kdyby zazvonil telefon s nabídkou vrátit se, bez váhání by ji přijala a alespoň trochu smazala největší herecký omyl svého života... K lékařskému prostředí má i tak stále blízko. Role, která jí přirostla k srdci, ji připravila na nečekané rozhodnutí. Láska k pečování o druhé jí dokonce přivedla i ke studiu medicíny na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy. „Jsem hrdá, že jsem se na tu školu vůbec dostala, a že jsem udělala asi čtyři zkoušky a nějaké zápočty. Dokonce mám i zkoušku z postupů, takže můžu pod dozorem zavádět močový katetr a další věci,“ pochlubila se Jeníková, která ač měla skvěle našlápnuto, studium, i kvůli pandemii koronaviru, nakonec nedokončila.

Podívejte se, jak bydlí herečka Veronika Jelínková

Video se připravuje ...

Rodinná pečovatelka

Co se týká záliby pečovat o druhé, pomáhat, se Veronika přece jen tak úplně nevzdala. „Doteď pečuji o své rodiče, kterým je přes osmdesát let, což mě velice baví a ačkoliv jsou teď už v domově seniorů, jsem strašně ráda, když tam jsem a můžu se starat a, když se tam s těma lidma můžu bavit,“ vyprávěla o jedné z náplní života, kterou bere i jako poslání. „Vždycky jsem víc inklinovala ke starším lidem, takže mě to moc těší,“ doplňuje.

Čestmír Mázl se v Ordinaci vrátil z mexického zajetí.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
22. 11. 2022 • 12:51

Tak si o roli řekla, tak ji snad do nějakého nekonečného nesmyslu obsadí.

begonie
22. 11. 2022 • 06:35

Pravda, pravda..... prachy jsou prachy!!!! Petr Rychlý se do seriálu také vrátil neboť ty miliony co v něm vydělal už se asi začínají tenčit Jinak nechápu, kdo na to může 16 let čučet a v posledním roce si ještě kvůli tomu platit VOYO

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.