Dusno na Slavících: Útoky na Krajča! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dusno na Slavících: Útoky na Krajča!

Český Slavík 2023: Richard Krajčo a Karin Babinská
Český Slavík 2023: Richard Krajčo a Karin Babinská (Blesk:foto CNC: Marek Patek, Pavel Machan, David Kundrat, Martin Hykl Foto CNC: Marek Pátek, Martin Hykl, Pavel Machan)

Přestože ho ničí návaly panických atak, odmítá Richard Krajčo (46) pomoc odborníků! Bronzový slavík se s nimi snaží vypořádat sám.

Velkou oporu má také v manželce, režisérce Karin Krajčo Babinské (49). „Když jsem se oblékal na Slavíka, říkal jsem své ženě, že kdyby nastala situace a já bych musel jít na pódium, tak nevím, co budu říkat. Živé přenosy mě totiž strašně stresují, v poslední době ještě víc,“ svěřil deníku Aha! frontman rovněž bronzové kapely Kryštof. „Mám panické ataky, takže jít sem a něco vyprávět je pro mě hrozně těžké,“ svěřil se Krajčo.

Richard Krajčo: Co řekl o svém "slavičím" outfitu?

Video se připravuje ...

Stále má v paměti, jak se u něho panická ataka projevila poprvé. „Bylo to před koncertem v Bratislavě. Bohužel jsem ten sál opustil s tím, že už nebudu hrát. Že už se tam nevrátím prostě a že tím to pro mě skončilo,“ popsal zpěvák své duševní stavy. „Bylo to pro mě něco nového, zvláštního, něco, co jsem nedokázal uchopit, popsat, nějak se s tím vypořádat. Od té doby se právě stalo to, že jsem se pokoušel s tím seznamovat a brát to jako součást mého života,“ dodal Krajčo. S panickými atakami se snaží vypořádat po svém, pomoc odborníků nevyhledává.

ZASTAL SE HO I BRZOBOHATÝ!

Už podruhé vzbudil Krajčo na Slavících vzrušení svým oblečením. Loni to bylo průsvitné tričko, letos tyrkysový model doplnil kabelkou a botkami připomínajícími dámské lodičky. Na sociálních sítích se pak strhla mela. Zpěváka se zastal i Ondřej Brzobohatý(40). „Tohle jsem nikdy neudělal a nikoho se v diskuzi na Instagramu nezastal, protože mi to připadá spíš zbytečné než užitečné. Ale na tuhle diskuzi mě upozornila má žena a já se opravdu nestačím divit. Vede mě to k domněnce, že někteří z vás, kdo máte potřebu kritizovat, ba co víc, i urážet, jste nešťastní lidé, kteří mají problém sami se sebou. Dovolíte si z pohodlí gauče vznést kritiku na někoho veřejně známého a dává vám to pocit vlastní důležitosti, přitom říct to dotyčnému do očí byste nedokázali,“ vzkázal kritikům Krajčova oblečení.

Krajčova rodina po vyřazení Richarda: Syn plakal! A co na to Karin?

Video se připravuje ...

„Především umělecký svět má tu výhodu, že v něm nemusejí existovat žádné bariéry, a už vůbec ne stereotypy, konvence a standardy. O to víc právě svět pop music. Je to svět, kde se mísí žánry jeden přes druhý, experimentuje se a to samé se odráží i v módě, která je jeho nezbytnou součástí. Mohl bych vyjmenovat stovky respektovaných umělců, kteří tuto filozofii reprezentovali, snad postačí jeden za všechny, David Bowie,“ připomněl Brzobohatý, který má sám zálibu v ženských šatech.



Přečtěte si
Uživatel_5513200
29. 11. 2023 • 12:55

Doufám, že už je v blázinci...

jura l
27. 11. 2023 • 20:56

Krajčo už neví, čím by upoutal. Bylo to velice trapné a neslušné. Správně měl dodržet Dress code. Je to fakt děs a ještě k tomu ta kabelka. On má vůbec příšerný styl oblékání, hlavně ta jeho průsvitná tílka, kde rád ukazuje ty jeho otřesné chlupy, které má až pomalu do krku. Vymohl si to i v jednom dílu ve StarDance, kde navíc poskakoval jako orangután! Tak a vy jeho obdivovatelky, honem do mne. No, svět se prostě v "pr.del obrací"

hejhej
27. 11. 2023 • 16:39

Jana Nováková:
Krajčo se chce lišit od normálních lidí ? Nebo je úchyl.

Jana Nováková
27. 11. 2023 • 15:33

AHel - tak si nalakuje nehty jako měl Brzobohatý,vemte si obleček bez rukávů stejné barvy,boty na podpatku se špičkou a kabelku jako Krajčo a vyražte do ulic.Pak se pochlubte co tomu říkala vaše rodina,ulice,osada apod.

AHel
27. 11. 2023 • 12:04

Kritici zpěvákovi nesahají ani po kotníky. Je to prima chlap, žádný nafrněný egocentrický blbec, kterých je v uměleckých kruzích většina. A´t se obléká jak chce a Brzobohatý také, krásný hudební kus u klavíru, dechberoucí. Kritici, ať si zametou před vlastním prahem...no to jim nejde, co, tak alespoň plivnout žluč po druhých.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.