Krajčo mele z posledního! Komplikace Karin neberou konce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Krajčo mele z posledního! Komplikace Karin neberou konce

Richard Krajčo s Karin Krajčo Babinskou
Richard Krajčo s Karin Krajčo Babinskou (Martin Hykl, ČT, instagram, archiv Blesku)

Závěr roku byl pro frontmana Kryštofů a jeho ženu extrémně náročný. Karin Krajčo Babinská (49) se totiž potýkala s těžkým zápalem plic následkem prodělaného covidu, kvůli kterému je doteď v nemocnici. Situaci komplikuje fakt, že onemocněla na exotické dovolené...

Šlo doslova o čas. „Pár nocí jsem probděla a pár dnů se uklidňovala, že to přejde, než jsem zašla pro pomoc ke kamarádce-doktorce. Vytáhla mě hrobníkovi z lopaty, hrály jsme o minuty. Těžký oboustranný zápal plic-covidové plíce. Shodou okolností v dobách nejhoršího covidu zachraňovala tahle paní doktorka lidi na ARU a JIP,“ popsala situaci Babinská na svých sociálních sítích. 

Richard Krajčo se vrátil na závěr Stardance: Beze stresu je to prima

Video se připravuje ...

I přestože se její stav zlepšil, zůstává nadále v nemocnici. Lékaři stále nejsou přesvědčeni o tom, že zvládne dlouhý a náročný let.

Po několika týdnech samoty si ale alespoň může užívat zase přítomnost manžela, který za ní nedávno přiletěl zpět. „Jak jsem tady byla tak dlouho sama, tak jsem totálně nevypovídaná a pořád mluvím a mluvím. Od rána do večera,“ přiznala Karin pro TN.cz. „A tak už minule říkám Ríšovi: 'Miláčku, kdyby tě s***o, jak pořád jenom melu a melu, tak máš smůlu,“ dodává se smíchem scénáristka, která se cítí den ode dne lépe a věří v brzký návrat domů. 

Richard Krajčo: Co řekl o svém "slavičím" outfitu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květa Korchová
9. 2. 2024 • 10:29

Karin i Rýša jsou již od pohledu oduševnělé osoby! Karin to svým osobitým slovníkem, jenom potvrzuje. Opravdová "dáma"!! Nebo dámy??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.