Karin Krajčo Babinská: Oboustranný zápal plic! Boj o minuty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Karin Krajčo Babinská: Oboustranný zápal plic! Boj o minuty

Richard Krajčo s Karin Krajčo Babinskou v Dubaji
Richard Krajčo s Karin Krajčo Babinskou v Dubaji (Martin Hykl, ČT, instagram, archiv Blesku)

Manželé před koncem roku odletěli na svou "chalupu" do Dubaje, kde chtěli pod žhavým sluncem načerpat síly do Nového roku. Z exotické dovolené se ale stal doslova boj o holý život!

„Až dnes se můžu konečně alespoň trochu nadechnout. Ten čas od pořízení fotky až do dnešního dne jsem vyplnila horečkou, narůstající bolestí na hrudi, dusivým kašlem, kdy jsem cítila, jak mi v plicích bublá horká voda. Pár nocí jsem probděla a pár dnů se uklidňovala, že to přejde, než jsem zašla pro pomoc ke kamarádce-doktorce. Vytáhla mě hrobníkovi z lopaty, hrály jsme o minuty. Těžký oboustranný zápal plic-covidové plíce. Shodou okolností v dobách nejhoršího covidu zachraňovala tahle paní doktorka lidi na ARU a JIP," napsala Karin Krajčo Babinská (49) na sociální síti.

Takhle nás vyfotily děti poslední den roku 23. Ta fotka se mi líbila a říkala jsem si, že až mi bude líp(trochu mě trápil kašel), tak ji sem pověsím a napíšu k ní něco pěknýho. Ale líp se mi neudělalo, právě naopak…

Richard Krajčo s manželkou o vztahu: Hádáme se jen kvůli banalitám

Video se připravuje ...

„Řekla mi, že od té doby horší nález, než ten můj, neviděla… Z nejhoršího jsem venku, ale zítra s rodinkou domů neodletím, v mém stavu je to zatím nemožné... Zvláštní zkušenost se takhle na začátku novýho roku znovu narodit a radovat se z úplně prostých věcí - že můžu dýchat, poslouchat zpěv ptáků a křik dětí a dokonce se sama osprchovat. Opatrujme se a užívejme dnů, přátelé. Buďme vděční a šťastní za to, že můžeme," šokuje manželka Richarda Krajča (46) z Dubaje.

Krajčova rodina po vyřazení Richarda: Syn plakal! A co na to Karin?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.