Nový objev Kuchařové? Známe se asi rok, přiznala Táňa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nový objev Kuchařové? Známe se asi rok, přiznala Táňa

Kuchařová to s novým doprovodem pořádně roztočila
Kuchařová to s novým doprovodem pořádně roztočila (Pavel Machan)

Jednu z nejočekávanějších událostí startu roku, Ples jako Brno, má za sebou jihomoravská metropole! V galerii Fait na ní nechybělo skvělé jídlo, všudypřítomný luxus, a hlavně celebrity, které si vyrazily zaplesat. Některé z nich předvedly taneční kreace, jež braly dech.

Kuchařovás kamarádem

Zahanbit se rozhodně nenechala Taťána Kuchařová (36), která přišla v doprovodu učitele tance Michaela Petra. „Známe se asi rok a jsem ráda, že jsme tady spolu. A jestli jsem zadaná? No, tak to si nechám pro sebe,“ usmívala se Miss World 2006, načež s Michaelem předvedla na parketu takové taneční kreace, až se tajil dech. Zlaté šaty kolem modelky létaly vzduchem a bylo vidět, že je Táňa ve svém živlu.

Taťána Kuchařová na Plese jako Brno

Video se připravuje ...

Smyslný Krajčo

O jeden z prvních tanců večera se postarali Richard Krajčo (46) a Dominika Rošková (32). Ti spolu tančili už ve StarDance a všem na galavečeru dokázali, že chemie mezi nimi od podzimu nikam nezmizela. Předvedli smyslné taneční číslo, během něhož nechyběly záklony, otočky ani dlouhé pohledy do očí. To vše podtrhovaly bílé a velmi odvážné Dominičiny šaty.

Menu od Pohlreicha

Ples jako Brno je vyhlášený také díky jídlu. Nechyběly na něm ústřice, šneci nebo kaviár. Odehrávalo se pod taktovkou Zdeňka Pohlreicha (66), který se podílel na sestavování menu a celý večer dohlížel, aby vše fungovalo tak jak má.

Elegance i zelený nevkus

K plesu samozřejmě patří také luxusní róby. Hlavně dámy se snažily nevynechat žádný detail a v plesových šatech jim to opravdu seklo! Zpěvačka Kate Mátlová (44) ve svém rodném Brně oblékla bílou róbu s dlouhou vlečkou. O něco horší to bylo u influencerky Nely Slovákové (34), která přišla v křiklavě zelených šatech s dramatickým dekoltem. Ten na elegantním plese působil poněkud lacině, ale strhnout na sebe alespoň na chvíli pozornost se jí podařilo...

Rey Koranteng na Plese jako

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
1. 2. 2024 • 16:04

Mrzí mě, že "dáma" za kterou se považuje a považuji Vás i já dne 15.1. 2024 podala stížnost na právničku Kájínka. Měla jsem dojem, že už jí vše přebolelo a žije si svůj hezký život, má k tomu všechny předpoklady, je ještě mladá, hezká, bohatá, má i srdce na pravém místě, pokud jde o podporu seniorů, to je krásné gesto. Nemá zapotřebí se takto vymezovat, měla mávnout rukou, život jde dál a není třeba být vláčena tiskem, právníky, ve finále to nejvíce zraní jí? Držte se. Vyprdňěte se na to, co bylo a hleďte do budoucnosti s láskou, úsměvem a vlastním čistým stolem..., oddechne se Vám...držím palce... nedržte v sobě to zraněné ego...ztratíte kvůli tomu svůj život... a ta pýcha za to nestojí....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.