Tvrdá rána pro Kuchařovou! Pravý důvod rozvodu odhalen? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tvrdá rána pro Kuchařovou! Pravý důvod rozvodu odhalen?

Taťána Kuchařová přiznala, že po rozvodu s Ondřejem Brzobohatým musela vyhledat pomoc terapeuta.
Taťána Kuchařová přiznala, že po rozvodu s Ondřejem Brzobohatým musela vyhledat pomoc terapeuta. (archiv Blesku)

Bývalý manžel modelky Taťány Kuchařové (36), hudebník Ondřej Brzobohatý (41), už svou Drag Queen zálibu dávno neskrývá. Jako Tiffany RichBitch si vyrazil v poslední době do společnosti hned dvakrát po sobě, přičemž jednou vyšvihl v divadle takovou show, že diváci možná začali pochybovat, zda se neminul povoláním. Jenže všimli si ještě jednoho "detailu". Tiffany vypadá na chlup stejně jako jeho ex Táňa. 

Ondřej Brzobohatý si dává na převleku hodně záležet. To se musí nechat. Jako Tiffany má naprosto precizní make-up, podle posledních trendů zvolil i paruku, která je stylizovaná do volných vln, navíc v přírodním blond odstínu. Ovšem tím se významně přiblížil podobě Taťány.

Taťána Kuchařová s novým doprovodem na Plese jako Brno!

Video se připravuje ...

Diskuzní fóra se otřásají v základech, podobnost s Táňou rozhodně nezůstala bez povšimnutí. „Už vím, proč nemohl být s Kuchařovou: bral jí věci a převlékal se za ni,” cituje jeden z výroků fanoušků deník eXtra.cz. „Chce být dvojnice s bývalkou?” pokládají si otázku také další sledující. 

Vzhledem k tomu, že mezi bývalými manželi nepanuje zrovna dobrá atmosféra, je zřejmé, že podobnost s Kuchařovou patrně nebyla Ondřejovým záměrem a je čistě náhodná. 

Taťána Kuchařová: O tom, že se mám fajn, nikoho nepřesvědčuji

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
12. 4. 2024 • 12:41

prý mlátí partnery,,,,tak se nedivím, že to chlap nezkousne

carlae
16. 3. 2024 • 11:55

Dejte si už s tím ubožákem pauzu. Táta musí v hrobě rotovat.Kdo se má na toho šaška koukat. TO vážně chcete aby sem lidi přestali chodit. ? Tak jo

ELLA Průšová
10. 3. 2024 • 18:50

Přestaň veřejně otravovat lidi, Brzobohatý! Neurážej Táňu, ona je chytrá a inteligentní ženská, co jsi ty? Odpověz si sám!

stoura
6. 3. 2024 • 05:37

stoura
6. 3. 2024 • 05:36

Jestli bila i Ondru, tak to asi potřeboval!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.