Krajčo a Prachař v právě dotočené minisérii Iveta: Létaly pěsti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krajčo a Prachař v právě dotočené minisérii Iveta: Létaly pěsti!

Po rvačce skončili Krajčo s Prachařem vyčerpaní na zemi.
Po rvačce skončili Krajčo s Prachařem vyčerpaní na zemi. (Foto Aha! – M. Pátek, P. Machan, Instagram.com, TV Nova)

Třetí, závěrečná řada seriálu Iveta o tragicky zesnulé zpěvačce Bartošové (†48) je dotočená. Jako poslední se točila bitka vdovce Josefa Rychtáře (65) a samozvaného ochránce žen Zdeňka Macury (49), kteří se servali v listopadu 2013 na Ivetině koncertě ve Svitavách.

Na place se tak do sebe pustili hlava nehlava Richard Krajčo (46) coby Macura a David Prachař (65) jako Rychtář. Oba po náročných scénách skončili v naprostém vyčerpání na zemi. „V životě jsem dostal tři velké mediální hejty. Jeden z nich byl, když jsem přijal tuto roli,“ přiznal Krajčo. „Přesto věřím, že jako herci mi to přinese i pozitivní reakce. Vy se můžete těšit v květnu. A díky Davidu Prachařovi, od tvého Buckinghama v Richardovi III. v Národním jsme si spolu takhle hezky nezatančili,“ okomentoval zpěvák a herec s humorem sobě vlastním vypjatou scénu.

Kulový Blesk: Pokračování Ivety sklízí chválu. Kdo se v seriálu objeví?

Video se připravuje ...

Růže a roztržená košile

A jak to bylo s bitkou ve skutečnosti? Do svitavského kulturního domu, kde Iveta vystupovala, se snažil vplížit Macura a předat ženě svých snů kytici růží. Rychtář se do něho okamžitě pustil a ostrá slova brzy vystřídaly pěsti. Svého soka v lásce snadno povalil na zem a rychle přemohl. Macura si z bitky odnesl spoustu šrámů a roztrženou košili.

Seroš X: Iveta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.