Nová hvězda třetí série Ivety: Osudový ctitel odhalen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nová hvězda třetí série Ivety: Osudový ctitel odhalen!

Tvůrci minisérie Iveta představili jedno z prvních jmen třetí řady. Půjde o postavu Zdeňka Macury.
Tvůrci minisérie Iveta představili jedno z prvních jmen třetí řady. Půjde o postavu Zdeňka Macury. (Blesk - Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček)

S napětím se očekávalo, zda tvůrci seriálu Iveta dojdou až k jejím obzvlášť bouřlivým létům, během nichž čelila popová zpěvačka nejen démonu zvaný alkohol, ale i mužům, kteří o její přízeň bojovali různými způsoby - někteří i mezi sebou. Jakmile byla třetí série potvrzena, muselo se uvažovat o nových hereckých posilách. Jedna je již potvrzena a rozhodně se je nač těšit!

Dospívání syna Artura, velký zájem veřejnosti, boj s alkoholem a muži, kteří se po boku Ivety Bartošové (†48) zviditelnili, a to ne v příliš lichotivém světle. I o tom bude zřejmě pojednávat třetí série, která bude obzvlášť dramatická. Tvůrci proto chtějí mít jasno, že se nových důležitých mužských rolí zhostí kvalitní herci.

Štaidl, mateřství, Gott a kariérní vrchol. Pokračování minisérie Iveta se představuje v prvním traileru

Video se připravuje ...

Jedním takovým mužem, jenž měl svou roli v posledních letech zpěvaččina života, je dozajista i Zdeněk Macura (49). Ochránce žen, který se nejednou dostal do potyčky s posledním Ivetiným partnerem Josefem Rychtářem (65), se do povědomí veřejnosti vryl mimo jiné dramatickým výletem do Itálie, kvůli němuž bylo po zpěvačce dokonce vyhlášeno pátrání. Po tragickém skonu Ivety Bartošové dával její smrt za vinu právě zmíněnému Rychtářovi, jenž byl podle Macury typickým příkladem agresora domácího násilí.

A právě zpěvaččina ctitele bude v nové sérii ztvárnit herec a frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo. „Kontaktoval mě rovnou otec projektu Mike Samir. Přiznám se, že jsem si myslel, když mi zavolal a říkal, že by pro mě měl roli v Ivetě, že to bude role jiná. Když mi nakonec řekl, že jde o Zdeňka Macuru, tak jsem si uvědomil, že to vlastně půjde taky. Jsem rád, že se toho zúčastním, protože je to hezké zpracování velkého příběhu,“ cituje Krajča web Super.cz.

"Co všechno bychom spolu mohli dokázat, kdyby sis mě vzal." Na Voyo startuje pokračování Ivety

Video se připravuje ...

Pokud mají herci tu možnost, většinou se s lidmi, které ztvární, setkávají v rámci konzultací a následného věrohodného výkonu. Sejít se s Macurou však Krajčo neplánuje, stejně jako nemíní pro roli přibrat. „Mám dost studijních materiálů. Přiznám se, že jsem pro roli odmítl přibrat, takže moje postava bude v maskérně muset trochu nabrat a stejně tak se musejí změnit vousy a účes. Když jsem se na sebe podíval do zrcadla, tak jsem si říkal, že Mike Samir vybral dobře, že to asi půjde,“ dodala nová posila minisérie Iveta.



Přečtěte si
petrfoto1
6. 8. 2023 • 07:38

Ptám se, proč točí Nova třetí řadu. Myslím, že rpvní řada stačila, druhá už byla plná snůšek a blbostí. Kdyby někdo natočil raději hezký dokument o Ivetě a ne vytahovat Macuru, Rychtáře a spol. Tohle si Iveta nezasloužila, ač byla jakákoliv.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.