Diváci zuří! Třetí řadě Jedné rodiny hrozí drsný bojkot | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Diváci zuří! Třetí řadě Jedné rodiny hrozí drsný bojkot

Herec se brzy stane novou posilou seriálu Jedna rodina.
Herec se brzy stane novou posilou seriálu Jedna rodina. (Blesk – Martin Hykl, Instagram)

Spolu s Novým rokem odstartovala také třetí řada oblíbeného seriálu Jedna rodina. Vypadá to ale, že dlouho už tak oblíbený nebude. Tvůrci se rozhodli přidat hned několik nových postav a podle diváků je děj zbytečně překombinovaný a začínají se v něm ztrácet.

Do seriálu naskočil například Petr Čtvrtníček, Václav Matějovský, Vincent Navrátil a také Patricie Pagáčová. Právě ta má divákům ležet v žaludku a pro ošklivé slovo nejdou daleko. „Úplně to doje*ou! Všude se*ou Pagáčovou,“ vyjádřila se divačka Lucie na sociálních sítích. „Pagáčovou určitě ne. Zase ji tam musíte nacpat prostě, to je Ulice, Ordinace, Jedna rodina a co ještě? Chci starou sestavu!“ pronesla rázně Adéla.

Tereza Kostková: Nejvěrnější fanynka StarDance? Manželka Marka Ebena!

Video se připravuje ...

Spousta nových postav samozřejmě znamená i jisté rozšíření děje. Ani to divákům není po chuti. „Moc mě ta změna nenadchla. Pokusím se to ale ustát, dám tomu šanci. Jedna rodina, byl pěkný odlehčený seriál, který právě dělaly ty postavy a provázanost,“ svěřila se fanynka Patricie. Mnozí seriál přirovnávají k nekonečné Ordinaci v růžové zahradě a bohužel to nemyslí v dobrém. Uvidíme, jak se změny podepíšou na sledovanosti.

Patricie Pagáčová má jasno: Druhé dítě je ve hvězdách!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Fába
8. 1. 2024 • 16:05

Ono si nevyberete Pagáčka nebo Bureška ?????Všude jich je plno !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.