Neodbytná Remundová: Jede po Blažkovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Neodbytná Remundová: Jede po Blažkovi!

Seriál Jedna rodina: Sabina Remundová a Filip Blažek
Seriál Jedna rodina: Sabina Remundová a Filip Blažek (TV Nova)

Jedna rodina se stále rozrůstá! Novými posilami úspěšného nováckého seriálu budou Martin Zounar (56) a Sabina Remundová (51). Ta zazářila na ČT jako jedna ze dvou maminek v seriálových Kukačkách o vyměněných dětech.

Tohle fakt nečekal! Filip Blažek (50) se coby seriálový Filip v Jedné rodině pěkně orosí. Přihlásí se mu bývalá milenka, která s ním před 30 lety zažila úžasné poprvé! Stále do něj zamilovanou manažerku Sandru hraje právě Remundová. Jenže její úporná zamilovanost je Filipovi trnem v oku. Před minulostí chce rychle po chlapsku zmizet. Správně tuší průšvih. Tím ale do problémů namočí chudáka Vagiho v podání Miroslava Vladyky (64).

Sabina je coby Sandra naprosto neodbytná a role se herečce líbí. „Je to vtipná, temperamentní ženská, scény jsou pěkně napsané,“ libuje si dcera Ivy Janžurové (82). „Už je pro mne nejdůležitější atmosféra na place. Aby mi bylo hezky. A věřím, že tady bude, že je seriál laskavý a mile legrační,“ dodala Remundová. Blažkovi ale moc do smíchu není. Sandra předvádí stalking jako vyšitý. A už zítra se v Jedné rodině objeví i další seriálový matador. Novou postavu si zahraje Martin Zounar alias doktor Bobo Švarc z Ordinace v růžové zahradě 2.

Sabina Remundová: Proč maminku Janžurovou nahradily děti?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Eva Komárková
14. 2. 2024 • 07:36

Jak tohle může bejt herečkou? Vždyť krákorá jak stará vrána. Taky zhubnout 20 kilo by to chtělo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.