Náhlý konec v Jedné rodině: Krutá smrt Andrlové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Náhlý konec v Jedné rodině: Krutá smrt Andrlové!

Ivana Andrlová hrála maminku Noriky.
Ivana Andrlová hrála maminku Noriky. (TV Nova)

Kmotřička Smrt zaúřadovala. V seriálu Jedna rodina si vyhlédla Oldřišku v podání Ivany Andrlové (63), která tragicky zahyne v lázních. Její odchod zdrtí manžela Rudu, kterého hraje Jan Vondráček (57), i dceru Noriku (Berenika Kohoutová, 33).

Ostatním bude Andrlová na place chybět. „Vždycky je to smutné, když někdo z kolegů musí odejít, ale to se v těch seriálech zkrátka někdy stává. Stejně jako v životě,“ přiznala Kohoutová.

Stálo to za to

Neměla sice s Ivanou mnoho společných scén, ale když už byly, prý stály za to. „Většinou to byly hrozně vtipné situace, takže to bylo fajn a moc mě to s ní bavilo, zasmály jsme se,“ zavzpomínala Oldřiščina seriálová dcera.

Berenika Kohoutová: Porodem jsou z žen rázem superhrdinky

Video se připravuje ...

Rudolf v šoku

Do všeho strkal nos a všechno rozvrtal, a teď je najednou jako bez ruky. Seriálový Rudolf byl na svou Oldu, jak ženě říkal, zvyklý desítky let, a teď neví, co si se svým životem dál počít. Ještě že se na něj zaměří Sabina Remundová (51), která je coby rezolutní manažerka Sandra jako vítr a díky své neutuchající energii přivede chudáka vdovce na jiné myšlenky. Nový díl seriálu Jedna rodina uvidíte dnes večer.

Vrací se Paulová

Do děje se opět vrátí zhrzená hostinská Jana Paulová (69). V koutku duše si stále myslí na Boba (Pavla Zedníčka, 74). Sokyně v podobě Chantal Poullain (67) je konečně fuč a cestu k vytouženému chlapovi má, zdá se, volnou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.