Remundová z Kukaček u konce s dechem: Manžel pryč, na vše sama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Remundová z Kukaček u konce s dechem: Manžel pryč, na vše sama

Sabina Remundová
Sabina Remundová (profimedia.cz)

Herečka Sabina Remundová (50) momentálně září v druhé sérii oblíbeného seriálu Kukačky. Mimo to hraje v divadle, točí nový seriál a musí se starat o děti a domácnost. Oporu v manželovi, scénografovi Adamu Pitrovi, bohužel nemá.

Remundová už je tak nějak zvyklá zvládat všechno sama. Její manžel je pracovně velmi vytížený, takže na rodinu nemá příliš času. „Když byly moje děti malé, jezdila jsem s nimi velmi odvážně na dovolenou a zažili jsme nejedno dobrodružství. Tatínek dětí vždycky raději chodil do práce, nikdy s námi na dovolené nebyl,“ svěřila se se smutnou skutečností Sabina v pořadu Blízká setkání na Českém rozhlase.

Hvězda seriálu Kukačka Sabina Remundová: Nečekaná dohra a reakce diváků!

Video se připravuje ...

Svého muže označila za workoholika, který žije jen svou prací. „Dělám vše, co je potřeba. Od řemeslníka přes zahrádkáře a kuchařku. K tomu musím stačit našim velkým dětem, které už přestávají být dětmi a mají nejrůznější potřeby. Často se mi pletou slova, jak jsem unavená, a děti se shovívavě smějí,“ pronesla herečka pro časopis Pestrý svět. Nemá to jednoduché a určitě by byla ráda, kdyby se Adam víc zapojoval do jejich společného rodinného života.

7 pádů DNES: Remundová a Štabrňák o divadelním zákulisí, prozradili, čím Roman Sabinu rozplakal

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
6. 4. 2023 • 13:17

Může na váhu doplatit a nemusí, moje teta nedavno zemřela. Měla celý život nadváhu a občas si zakouřila, přesto se dožila úctyhodných 86let.

Zuzana Stará
5. 4. 2023 • 15:12

Nic zvláštního,to bylo dříve zcela běžné,muž vydělával peníze a žena táhla všechno ostatní a vydělávala přitom také. Mně to nevadilo,byla jsem na sebe pyšná,že to všechno zvládnu,až dnes,když vidím,jak mladé rodiny žijí,že se i tatínek zapojuje,tak si uvědomuji,jak byla moje generace žen hloupě obětavá.
Na druho stranu,když manžel už není,poradím si se vším kolem bytu i domu,protože jsem prostě vycvičená.

Alva
4. 4. 2023 • 17:15

Jak si to zařídila, tak to má, ovšem paní Remundová by měla dělat něco se sebou, jinak na tu váhu doplatí.

nika70
4. 4. 2023 • 14:34

Prostě takovej sobeckej chlap, který žije tak, jak vyhovuje pouze jemu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.