Janžurová s dcerou na kordy? Se Sabinou točit nebudu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Janžurová s dcerou na kordy? Se Sabinou točit nebudu

Iva Janžurová s dcerou Sabinou Remundovou
Iva Janžurová s dcerou Sabinou Remundovou (Pavel Machan)

Když známé tváře dostanou možnost zahrát si samy sebe, je to pro někoho vítané zpestření, pro jiného ten nejtěžší úkol. Někdy se jim role píšou na tělo, jindy se na nich vyřádí scenáristé. Jako třeba na Ivě Janžurové (82) a její dceři.

Říká se jim cameo role, jde o menší role známých osobností, které ve filmech či seriálech představují samy sebe. Ve světě je to běžná věc, mistrem takových rolí byl třeba hororový režisér Alfréd Hitchcock. I u nás je umíme, například režiséři Jan Svěrák a Filip Renč se pro pobavení obsazují do svých filmů vzájemně.

Dva měsíce ve Švédsku?

Obě známé herečky; jenže zatímco v civilu se mají rády, spolupracují, jedna druhou režíruje nebo vedle sebe stojí na jevišti, v nové televizní sérii Vytoč mého agenta jim to zavařili! Scénář říká, že Iva Janžurová (82) a Sabina Remundová (51) mají točit společný film, na což se velmi těší. Když pak ale zjistí, že se natáčí na odlehlém švédském ostrově a mají tu strávit dva měsíce, je všechno jinak.

Sabina Remundová: Proč maminku Janžurovou nahradily děti?

Video se připravuje ...

To nepřežijí, sežraly by se!  A tak se z toho snaží všemožně vykroutit.

Ani jedna nemá odvahu to před druhou přiznat a všemožnými metodami se obě snaží dosáhnout toho, aby právě ji švédská režisérka z projektu vyhodila.

Zlata s nikým nesoupeří

Ve stejném seriálu, kde se v každém dílu objeví jiný známý herec, nechybí ani Zlata Adamovská (64). „Musím říct, že hrát samu sebe je to nejtěžší, co mě kdy potkalo,“ prozradila.

„Rozdíl mezi mnou a seriálovou Zlatou Adamovskou je vlastně minimální, ale největší je v tom, že já se o své role nervu, já o ně nesoupeřím. Buď mě někdo do svého projektu chce, nebo nechce, ale nikdy bych nevyváděla psí kusy jenom proto, abych získala roli.“ Ve zmíněné komedii se to ale vyostří, o roli se pere s Taťjanou Medveckou.

Remundová o režírování mámy:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.