Remundová zdědila šperky po mamince Janžurové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Remundová zdědila šperky po mamince Janžurové

Ošperkovaná prokurátorka v akci!
Ošperkovaná prokurátorka v akci! (ČT)

Čím dál víc se podobá své slavné mamince Ivě Janžurové (81). Nejen vzhledem a hlasem, ale dokonce i výběrem doplňků! Sabina Remundová (50) má v nové řadě Případů 1. oddělení na krku nepřehlédnutelný šperk. Podle zjištění Aha! pochází od stejné šperkařky jako perlový náhrdelník, který v představení Audience u královny zdobí její matku.

Státní zástupkyně Anna Švihlíková je v podání Remundové pěkně ostrá. Zjemňují ji kostýmky, které nosí, a také nápadné šperky. Ty nepocházejí z televizního fundusu, Sabina má je doma ve šperkovnici a může si v něm vyrazit i na soukromou párty. Náhrdelník, který diváka nebo spíš divačky upoutá na první pohled, je z dílny šperkařky Zdeny Zingopi (63). Ta už skoro 20 let pečuje v tomto oboru i o Ivu Janžurovou.

Iva Janžurová: Proč musí mluvit sprostě? Může za to syndrom!

Video se připravuje ...

„Je pro mne velkou ctí, že Ivuška má náhrdelníky ode mě na krku například v představení Audience u královny, kde představuje nedávno zesnulou panovnici Alžbětu II.,“ řekla deníku Aha! Zingopi. „Sabinka mi též dělá velkou radost, že měla během celého natáčení Případů na krku věci ode mě,“ dodala šperkařka nadšeně. Každý kus je originál materiálem i ztvárněním, takže se nemohou potkat dvě ženy s úplně stejným šperkem.

Iva Janžurová o trápení s režisérem Krobotem: Trošku jsem trpěla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
picoda
26. 9. 2022 • 13:33

Alva
26. 9. 2022 • 10:05

Podoba tady je,ale tak otylá paní Janžurová nikdy nebyla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.