Sabina Remundová: Smáli se s tátou, i když umíral... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sabina Remundová: Smáli se s tátou, i když umíral...

Iva Janžurová s dcerou Sabinou Remundovou
Iva Janžurová s dcerou Sabinou Remundovou (Pavel Machan)

Seriál Kukačky ji katapultoval do diváckých srdcí. Sabina Remundová (48) hraje Olgu, jednu z matek vyměněných chlapců. Starší dcera Ivy Janžurové (79) si získala obrovské sympatie. Možná i proto, že se směje jako její maminka.

Smích je lék na smutek. Sabina přiznala, že se o něj doma pokoušeli, i když umíral její tatínek, režisér a herec Stanislav Remunda (†84). „Lidé se ale i v těžkých situacích potřebují smát. A my se smáli všichni včetně táty,“ zavzpomínala na rok 2012. „Stejně tak, i když jsou Kukačky bolavé téma, je potřeba přinést ulevující momenty,“ dodala Remundová. Je moc ráda, že se v tom shodla s režisérem Biserem Arichtevem (48).

Sabina Remundová: S mámou Janžurovou už jsme našly symbiózu!

Video se připravuje ...

„Do natáčení jsem ho neznala. Je to milý a laskavý člověk,“ řekla herečka v pořadu Blízká setkání moderátorce Tereze Kostkové (44). Pozitivní ohlasy lidí na seriál Kukačky a vysoká sledovanost okolo půldruhého milionu ji velice těší. „Ještě jsem nic takového nezažila,“ přiznala Sabina. Prozradila také, že ji čeká další hezká práce na nové řadě seriálu Případy 1. oddělení, kde představuje státní zástupkyni. „Chci své seriálové figury odlišit. Využila jsem, že je období půstu a oklestila jídelníček,“ prozradila herečka s tím, že jsou pro ni nyní cukr a bílá mouka tabu.

Dcera Janžurové: Jak se jí žije ve společném domě? Nelezou si na nervy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.