Vnučka Ivy Janžurové si vybrala nečekané povolání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vnučka Ivy Janžurové si vybrala nečekané povolání!

Iva Janžurová s vnučkou Adinou, budoucí herečkou?!
Iva Janžurová s vnučkou Adinou, budoucí herečkou?! (profimedia.cz)

V tomto případě to myslíme ironicky. Herečka Iva Janžurová nakazila uměleckým bacilem celou svou rodinu. Její dcery a nyní i vnučka tíhnou k herectví. Zatímco Sabina a Theodora jsou v hereckém oboru vcelku ostřílené, Adina je na samém začátku.

Sabina Remundová, dcera Ivy Janžurové, prý nabídky pro její dceru filtruje. Aby toho nebylo málo, Adiny bratr Vincent si už také zahrál. Společně si Sabina, Adina a Vincent zahráli v pohádce Sedmero krkavců.

,,To bylo takové bezbolestné, protože se točilo na hradě Zvíkov, bylo to v létě a trošku se to propojilo s letními prázdninami. Adina se jinak musí soustředit na školu. Myslím, že je ještě dost času na to, aby zjistila, co chce v životě dělat. Ale hrát by chtěla,“ řekla Sabina Sedmičce. 

Kromě hereckého talentu nechybí Adině prý ani postřeh a rozumí i té techničtější práci ve filmovém odvětví. ,,Děti jsou opravdu velmi pečlivé a řekla bych, že Adina má talent i pro skriptku.

Když sleduje něco v televizi, dívá se tak pozorně, že najde i nějaké chyby. Oblíbila si třeba český seriál, pouštěla si ho i na internetu a přišla na to, že herečka v záběrech, které šly po sobě, jednou na rukou měla zdravotnické rukavice a podruhé jí chyběly,“ prozradila Remundová na svou dceru.

Na video s Remundovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
qwertina
7. 7. 2017 • 10:18

majojo
6. 7. 2017 • 19:55

Dalo by se předpokládat, že vynikající herci dokáží mít odhad, co se týče schopností a talentu svého potomstva, ale kupodivu tomu tak není. Takže nás zaplavují sice slavná jména, ale podřadní tajtrlíci. Ovšem ve světě vyspěwlé filmové techniky se může stát hvězdou i medvěd od Berousků - když se to šikovně sestřihá, dokreslí a namluví to Bartoška.

ivanak
6. 7. 2017 • 16:09

Chudák holčina teda.Ta jejich rodinka je jako přes kopírák.Že ji nevedou spíš ke sportu,než k herectví,to by ji více prospělo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.