Protivná, zlá, nablblá? Tyhle hvězdy to mají spočítané | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Protivná, zlá, nablblá: Útok na Janžurku a Kolářovou?

Tisková konference České televize k představení vánočního programu: Daniela Kolářová, Iva Janžurová a Naďa Konvalinková
Tisková konference České televize k představení vánočního programu: Daniela Kolářová, Iva Janžurová a Naďa Konvalinková (CNC_Martin Hykl)

To létaly ale pěkné atributy! Na tiskovce České televize v prostorách Barokního refektáře Dominikánského kláštera v Praze se účastníci dozvěděli možná i víc, než předpokládali. Janžurová, Kolářová a Konvalinková to mají spočítané!

O letošních Vánocích se divákům otevřou nové pohádkové obzory. V televizi se totiž představí dílo scénáristy  Petra Hudského (48) a režiséra Karla Janáka (51) Jak si nevzít princeznu. Osudem princezny Josefíny, kterou hraje Anna Fialová (26), pořádně zamávají tři sudičky!

Iva Janžurová: Proč musí mluvit sprostě? Může za to syndrom!

Video se připravuje ...

„Poprvé jsem byla v pohádce protivná sudička,“ přiznala Blesku Dana Kolářová. „A já jsem nechtěla hrát pořád jen ty hodné a dokonce jsem volala pana režiséra, že chci  být ta zlá,“ dodala Naďa Konvalinková. „Nevím, z čeho Karel Janák vycházel, ale mně přisoudil sudičku nablblou,“ prohlásila Iva Janžurová. Karty jsou tedy rozdány a navíc to vypadá, že si to, tedy až na Ivu, vybraly dámy samy. Nezbývá než se těšit na to, jak svoje charakteristiky obhájí. 

Naďa Konvalinková: Proč je důležité koukat na pohádky?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.