Miluška Bittnerová o manželovi: Mám být ráda, že si mě vzal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miluška Bittnerová o manželovi: Mám být ráda, že si mě vzal!

Miluška Bittnerová
Miluška Bittnerová (Mária Rušinová)

Jak to má doma česká Marilyn Monroe Miluše Bittnerová (45) s manželem, podnikatelem Rendou (49)? „Ježíš, já jsem ráda, že si mě někdo vzal, já proti němu přece nemůžu nic říkat,“ řekla se smíchem herečka.

„Svatba byla monumentální a pompézní. Všichni čtyři, co jsme tam byli, na ni budeme vzpomínat. Bylo to dva dny před plánovaným porodem,“ zavzpomínala Miluše Bittnerová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. O manželovi sice hovoří, ale na veřejnosti se s ním neobjevuje, dokonce ani fotky ze svatby nemají. Podnikatel je prostě jako pověstná paní Columbová ze slavného detektivního seriálu.

Ranní překvapení pro Milušku Bittnerovou: Briliantový prsten!

Video se připravuje ...

„On mi právě říká, že mám bejt ráda, že si mě vzal, a že je moc odvážnej...“ prozradila na adresu svého muže Bittnerová. „Ale on je strašně úžasnej, skvělej, nedostižnej... Já už nevím, Rendo, co bych o tobě hezkýho řekla,“ žertovala sympatická blondýnka na manželovu adresu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.