Drsná Dáda na oslavě synových 40. narozenin: Útok na Felixe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Drsná Dáda na oslavě synových 40. narozenin: Útok na Felixe!

Felix starší jenom zářil, Dáda ale příliš nadšeně nevypadala.
Felix starší jenom zářil, Dáda ale příliš nadšeně nevypadala. (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Tak tohle si Dáda Patrasová (67) nezasloužila. Na oslavě 40. narozenin syna Felixe Slováčka jr. se objevila i Lenka »Barbie« Dragounová (36), která na sebe strhla okamžitě veškerou pozornost. „Co tady dělá ta brejlatá kráva?“ tázala se hned nasupená Dáda, když viděla vilné oči jak syna, tak manžela Felixe Slováčka (80).

Do divadla Semafor, kde oslava proběhla, se Dáda těšila. Syn ji uváděl, zpíval excelentně rokenrol, hrál na saxofon, zpívala i dcera Anička Slováčková (28) a manžel Felix to všechno se svým bigbandem dirigoval. Lidé aplaudovali vestoje a pyšné matce probíhal v hlavě retrospektivní film. Oslavu syna, kterého před 40 lety porodila, logicky považovala i za svou a chtěla si ji užít.

Leze do postele?

To by se ovšem nesměla dostavit sexy podnikatelka z Brna, na které oba Felixové mohli oči nechat! „Ty se tady bavíš s tou nafouknutou brejlatou krávou a s každým jiným, jenom ne se mnou,“ sykla vztekle na manžela Dáda, na syna si ale netroufla, ten jí ale ani tak v žaludku neležel. O něm se totiž, na rozdíl od jejího manžela, neříká, že s Dragounovou leze do postele.

Svatba novináře Luboše Procházky: K obřadu hrál Felix Slováček

Video se připravuje ...

Jiné blondýny

Na Dádiny hlasité výčitky se ovšem manžel Felix vždy jen usmál a okamžitě odplul za jinou společností. Nejlépe zase k další vnadami obdařené blondýně, kterými se to v Semaforu jen hemžilo. A to Dádu neuvěřitelně vzalo. Nepomohly tomu ani její nostalgické vzpomínky na chvíle, kdy se s Felixem pod srdcem do porodnice vezla autem sama, protože manžel byl s Gottem (80) na turné, a jak mu zprávu, že mají krásného syna, celá šťastná volala do hotelu. Vzala ji prvenství Její Felixové to prostě nezvládli, když pozvali do Semaforu Dragounovou, která Dádě, hrdé matce, vzala v pozornosti prvenství.

Dávné vzpomínky

Patrasové „Bylo to 24. prosince 1982, když mi dal Felix Ježíška do bříška. A na to, že čekám Felixe, přišel potom on. Na Silvestra u jeho rodičů mi najednou povídá: Máš úplně jiné oči, ty jsi těhotná! A byla jsem,“ komentuje Patrasová.

Felix Slováček na pohřbu Vašo Patejdla: Potkal jsem málo tak úžasných lidí...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Irena Mišunová
20. 1. 2024 • 04:43

Pro mne je Felix hovado!Nemá kousek citu je tak ve své obludnosti tak zaslepený,že nic nevidí.A opravdu nechápu co kromě peněz na něm ty ženy vidí?Je opravdu velmi nehezký!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.