Festival ve Varech: Hvězdy se šperky za miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Festival ve Varech: Hvězdy se šperky za miliony!

Dámy ve Varech na červeném koberci vynesly luxusní šperky za miliony korun.
Dámy ve Varech na červeném koberci vynesly luxusní šperky za miliony korun. (CNC / Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, herminapress.cz)

Nejen večerní šaty, ale také šperky jsou nedílnou součástí zahajovacího ceremoniálu karlovarského festivalu. A slavné dámy je pečlivě vybírají a pak hrdě nosí. Aby také ne. Většina je ověšená luxusními šperky za několik milionů korun. Současně jsou pak celý večer jako na trní, aby o drahé klenoty nepřišly.

Petra Nesvačilová (37), herečka: 1 000 000 Kč

Hvězda seriálu Osada a novopečená maminka se snaží nevynechat žádný ročník filmového festivalu. Letos si odskočila od mateřských povinností a prošla se na červeném koberci. K černým šatům si vybrala ALO Diamonds šperky v celkové hodnotě jednoho milionu korun. Konkrétně náušnice byly za 150 tisíc, náramek za 420 tisíc, prsten s diamantem za 180 tisíc prsten s ametystem za 250 tisíc korun.

Nesvačilová a Vagnerová na MFF KV: Budete se divit, kam se nejvíc těší!

Video se připravuje ...

Andrea Bartošková (70), manželka festivalového prezidenta: 3 655 000 Kč

Není divu, že se manželka prezidenta festivalu Jiřího Bartošky (76) držela pevně za ruku se svým synem Janem (37), když kráčeli po červeném koberci během zahájení festivalu. Vždyť vynést šperky v hodnotě 3,6 milionu korun, to už chce pořádnou odvahu. Andrea Bartošková na sobě měla šperky ALO Diamonds, z čehož náušnice byly za 1,04 milionů, náhrdelník za 2,02 milionu a prsten za 595 tisíc korun. Synek jí tak dělal kromě garde i osobní ochranku.

Daniela Peštová (52), topmodelka: 350 000 Kč

Krásná modelka a partnerka zpěváka Pavola Habery (61) působila v pudrově růžových šatech jako princezna. K nim zvolila šperky Roberta Coina za zhruba 350 tisíc. Prsten z 18karátového žlutého zlata s diamanty a perletí, náhrdelník z 18karátového žlutého zlata s diamanty a náušnice. I ty byly z 18karátového růžového zlata, ovšem vedle diamantů je zdobily i nefrity.

Ester Geislerová (39), herečka: 223 560 Kč

K zářivě zeleným šatům stylista pro mladší sestru Ani Geislerové (47) vybral šperky Niessing v klenotnictví Halada v celkové hodnotě 223 tisíc korun. Náušnice byly za 102 060 Kč a náramek za 121 500 Kč.

Dara Rolins (50), zpěvačka

Díky svému barevnému modelu dostala slovenská pěnice přezdívku »Darinka mandarinka « a jelikož měla crop top (zkrácená varianta trička či tílka) už dost blyštivý, nebylo třeba model doplňovat výraznými doplňky. Zpěvačka ale přece jen trvala na něčem výraznějším. A tak jí společnost Gismondi půjčila sakra drahý prsten s obrovským diamantem. Na svých stránkách ho nabízí jako investiční prsten.

Dara Rolins na MFF KV: Je to moje premiéra! Ale jsem vystudovaná herečka!

Video se připravuje ...

Jitka Schneiderová (50), herečka

Na slavnostní zahájení festivalu vynesla zakázkovou večerní róbu od Zuzany Kubíčkové. Model doplnila šperky od italského klenotnického domu Bulgari. Zrzavá herečka zvolila náušnice Bulgari Diva´s Dream z bílého zlata s diamanty a smaragdy, a náramky Serpenti Viper z bílého zlata s diamanty. Vše zkombinovala s prstenem ze stejné kolekce a výsledný dojem podtrhla psaníčkem z kolekce Serpenti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.