Budeme čekat do nejzazší meze, tvrdí o Jiřím Bartoškovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Budeme čekat do nejzazší meze, tvrdí o Jiřím Bartoškovi

Jiří Bartoška v roce 2015 přepral rakovinu
Jiří Bartoška v roce 2015 přepral rakovinu (Foto Aha! – Martin Hykl)

Zahájení dalšího ročníku karlovarského festivalu se nezadržitelně blíží. Zatím však není zřejmé, zda se na ceremonii objeví i jeho prezident, Jiří Bartoška (76). Herec zatím stále zůstává v péči lékařů ve FN Motol...

„Pan Jiří Bartoška je po prodělané viróze na rehabilitačním pobytu ve Fakultní nemocnici Motol, který absolvuje na standardním pokoji na třetí chirurgické klinice první lékařské fakulty Univerzity Karlovy,“ šokovala jeho pravá ruka, Uljana Donátová v ShowTime zhruba před týdnem, kdy charismatického herce převážela záchranka.

Jiří Bartoška oznámil první jméno dalšího MFF KV! Oslaví Danielu Kolářovou!

Video se připravuje ...

Doteď se neví, jestli Jiří Bartoška otevře další ročník filmového festivalu. Celý organizační tým však doufá, že ano. „Budeme čekat do nejzazší meze, což jsou dva dny před začátkem festivalu, abychom začali zvažovat alternativní řešení,“ tvrdí výkonný ředitel festivalu Kryštof Mucha pro Super.cz.

Podrobnější informace o zdravotním stavu Jiřího Bartošky známy nejsou. Není však patrně nikdo, kdo by nevěřil, že svou přítomností nakonec překvapí.

Herec se v roce 2015 úspěšně popral s rakovinou. „On se z rakoviny dělá až moc velký strašák. Je to sice vážná nemoc, ale ne žádné mysterium. A čím víc na ni myslíte, tím hůř. Když se ji naopak snažíte ignorovat, může se urazit a jít pryč,“ řekl tehdy pro Blesk. 

Ředitel karlovarského festivalu Mucha otevřeně o nemocném Bartoškovi: Není to fatální!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.