Bartoška vyděsil nepřítomností hosty křtu knihy: VIRÓZA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Bartoška vyděsil nepřítomností hosty křtu knihy: VIRÓZA!

Jiří Bartoška
Jiří Bartoška (Foto: archiv Blesku)

V Divadle Kalich na něj čekali marně. Jiří Bartoška (76) měl v pátek pokřtít román své letité spolupracovnice Uljany Donátové (62) Biograf láska. Vznikl podle stejnojmenného muzikálu s písněmi Hany Zagorové (†75). Jenže na křest nepřišel!

„Jirka Bartoška bohužel onemocněl. Má nějakou virózu,“ prozradila Uljana. Přitom už 30. června startuje 57. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Právě Jiří Bartoška je jeho prezidentem. Bez něj by to nešlo, proto nechtěl nic riskovat.

Zatímco v pátek po představení za herce zaskočil muzikálový zpěvák Jan Kříž (37), který v Biografu láska mimo jiné taky účinkuje, v Karlových Varech je Barťák naprosto nezastupitelný. Proto nyní dělá vše pro to, aby se rychle dal do kupy. „Popřál mi, aby to vše dobře dopadlo, což mě moc potěšilo,“ přiznala Donátová. Už desítky let je právě na karlovarském filmovém svátku prezidentovou pravou rukou.

Jiří Bartoška oznámil první jméno dalšího MFF KV! Oslaví Danielu Kolářovou!

Video se připravuje ...

Ocení Kolářovou, pozve Kačera

Letos dostane Cenu prezidenta karlovarského festivalu herečka Daniela Kolářová (76). Čestným hostem bude herec a režisér Jan Kačer (86).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.